Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

28 april 2008

BESTEK-44 28e in MKB Innovatie Top 100

Bestek-44 uit Den Haag mag zich rekenen tot 100 meest innovatieve MKB-er van ons land. De onderneming, voorgedragen uit het klantenbestand van Syntens, dat op jaarbasis 20.000 innovatieadviezen verstrekt, imponeerde de jury met de filosofie achter Bestek-44, in combinatie met de wijze waarop Bestek-44 dit verwoord naar de markt middels www.PlafondWeb.nl en de ontwikkeling van het software programma GRIDS. Bestek-44 heeft een 28e plek verworven in de overall ranking, opgesplitst per brache is Bestek-44 13e geworden in de bouw!

,,Een plek in de MKB Innovatie Top 100 is iets om als bedrijf trots op te zijn. Een topklassering betekent dat je als ondernemer echt iets bijzonder hebt gepresenteerd”, aldus voorzitter en VVD-tweede kamerlid Charlie Aptroot.

Omdat minister Maria van der Hoeven (EZ) voor ingelast overleg in de Tweede Kamer moest optreden, maakte secretaris-generaal Chris Buijink namens de bewindsvrouw woensdag 23 april 2008. de winnaar bekend op het wildwaterbaancomplex Dutch Water Dreams in Zoetermeer.

Een deskundige onafhankelijke jury heeft alle genomineerden beoordeeld op basis van originaliteit, impact, omzetpotentie en mate van bescherming van de innovatie. Deze jury bestaat uit

  • kamerlid Charlie Aptroot (VVD),
  • Bart Stomphorst (CEO Sandd, het op een na grootste postbedrijf),
  • Joris Craandijk (bedenker van de beertender) en
  • Arjan Kors (hoofdredacteur bizz).

De MKB Innovatie Top 100 wordt voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd door bizz, het vakblad van ondernemers, Octrooicentrum Nederland en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers. Aan de MKB innovatie top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is. De ambitie is innovatie en de ondernemer daarbij op de (Google Earth) kaart te zetten. Dit is te zien via http://syntens.globeassistant.com

Alle 100 bedrijven en innovaties zijn vanaf 24 april te vinden op www.syntens.nl/innovatietoppers. Ook vindt u daar reportages over aansprekende innovaties.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl