Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 mei 2008

Delta light® trekt aandacht op light+BuilDing

innovatieve nieuwigheden
verrassende stand
nieuwe technische cataloog

Met een recordaantal van 165.000 professionele bezoekers sloot de vakbeurs light+Building in Frankfurt zijn vijfde editie succesvol af. ook ontwerper en fabrikant delta light®, gespecialiseerd in architecturale verlichting, blikt tevreden terug. Zo konden de nieuwe producten én de nieuwe stand op heel wat belangstelling rekenen. op light+Building stelde delta light® ook de gloednieuwe technische cataloog, lB7+, voor – een handig naslagwerk voor architecten, verdelers en installateurs.

De vijfde editie van light+Building is zonder meer geslaagd. met een totaalaantal van 165.000 mensen – van wie 66.000 internationale bezoekers –werden alle vorige cijfers gebroken. opvallend dit jaar is ook de grote interesse vanuit ons land: nog nooit bezochten zoveel Belgen light+Building. Daarbij ontging de stand van Delta light® – een eerste succesvolle samenwerking met standenbouwer outstanding – de bezoekers niet. in een architecturaal strak concept uitgewerkt met een gevarieerd palet aan materialen kwamen de nieuwigheden helemaal tot hun recht.

Extra in de kijker stonden oa. de armaturen canvas, horizon, outfit en plasma. Standaard is de plasma verkrijgbaar in zwart en wit en vormde een speelse combinatie van dit toestel een mooie eye-catcher aan de buitenzijde van de stand. De versies met bloem- en streepmotief toonden binnenin de stand de veelzijdigheid van dit nieuw verlichtingsarmatuur.

Tijdens light+Building introduceerde Delta light® ook haar eerste
technische cataloog, een afgeleide van de populaire product- en
inspiratiecataloog ‘the lighting Bible’. Dit technisch naslagwerk – 368 pagina’s dik met ruim 2.780 referenties – is niet alleen een onmisbare informatiebron voor architecten maar ook voor installateurs. De indeling is uiterst handig: zo zijn er drie niveaus bepaald

1. binnen/buiten, led binnen/ led buiten;

2. plafond / wand / vloer;

3. inbouw / opbouw / gependeld

Deze technische cataloog kreeg ook een matte gouden cover mee, als knipoog naar de nieuwe kleurcombinatie (zwart met mat goud) van enkele nieuwe toestellen van Delta light®. Uiteindelijk bevat lB7+ ook niet minder dan 255 nieuwe referenties.

meer informatie: Delta light

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl