Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

2 juli 2008

Gratis administratiepakket voor Vereniging van Eigenaren op VVEgemak

Vanaf 1 mei zijn Vereniging van Eigenaren (VvE) door het ministerie van VROM verplicht gesteld om een reservefonds op te zetten waaruit algemene onderhoudskosten worden betaald. Een reservefonds opstarten en bijhouden brengt extra kosten met zich mee. Naast de maandelijkse bijdragen aan het reservefond, heeft niet iedereen de middelen om een professionele beheerder te bekostigen.

'VVEgemak' is een reactie op deze nieuwe regel om het leden van een VvE gemakkelijk te maken. Als lid van een VvE kun je eenvoudig en kosteloos een administratie opzetten en bijhouden op www.VVEgemak.nl.

Vanaf vandaag kunnen leden van een VvE gratis gebruik maken van een online administratiepakket op www.VVEgemak.nl. Een gemakkelijk en voor iedereen te begrijpen hulpmiddel waarmee elke VvE te beheren is.

Hiervoor heb je géén administratieve achtergrond nodig; uitleg en voorbeelddocumenten worden getoond bij de stappen die genomen worden om een administratie op te starten en een reservefonds te beheren. Na het invullen van de gevraagde informatie worden berekeningen automatisch voor je gemaakt.

Het doel van `VVEgemak' is samen te werken met onder andere gemeenten en het ministerie om meer informatiebronnen en hulpdiensten voor leden van een VvE beschikbaar te krijgen. In de komende maanden worden nieuwe functies aan de website toegevoegd om het gemak voor leden van VvE's te vergroten en zo de kosten voor de VvE's laag te houden.

Meer informatie is te vinden op www.VVEgemak.nl.

U kunt ook een e-mail sturen aan persbericht@VVEgemak.nl

of bellen met . + 31(0) 20 716 3118

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl