Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

6 juli 2008

LED Hype duurt voort met nieuwe Heineken-winkel

Philips blijft zorgen voor enerverende sferen en ervaringen voor klanten en eindgebruikers met dynamische LED-lichtontwerpen. Heineken heeft er nu ook voor gekozen LED-verlichting te gebruiken in de nieuwe ultramoderne winkel Heineken The City, vanwege de unieke ambiance die lichtontwerpen kunnen oproepen en het energiezuinige karakter van LED-technologie.

De winkel, waarvan de spectaculaire opening gisteren in Amsterdam plaatsvond, biedt klanten de mogelijkheid om het Heineken-merk op verschillende manieren te ervaren en is daarnaast de eerste volledig met LED verlichte winkel in Europa.

"We zijn er natuurlijk blij mee om een internationale onderneming als Heineken te kunnen helpen met een uniek project als Heineken The City. LED en de voordelen die met deze technologie samenhangen krijgen steeds meer aandacht van een breed publiek. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we met Heineken The City weer een LED-primeur kunnen bijschrijven", aldus Frank van der Vloed, General Manager van Philips Lighting Benelux.

Het gebruik van LED-verlichting is een snelgroeiende trend in de detailhandel en horeca. Vanwege de interessante combinatie van energiezuinigheid en de mogelijkheden om een hele ruimte eenvoudig en op elk gewenst moment van een andere ambiance te voorzien, is LED inmiddels zeer gewild.

Voorheen werd LED slechts beperkt ingezet voor het aanlichten van specifieke objecten. Gebruikers in de detailhandel en horeca passen echter steeds vaker volledig op LED gebaseerde systemen toe als interieurverlichting. LED-oplossingen worden immers steeds geavanceerder en bieden meer flexibiliteit en ontwerpopties dan conventionele verlichting. Onlangs nog heeft Philips van restaurant Flinstering in Breda het eerste volledig met LED verlichte restaurant van Europa gemaakt.

Voor meer informatie:
Philips Nederland
Morven Mackinnon

Tel: + 31 40 27 86157
Email: morven.mackinnon@philips.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl