Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

10 juli 2008

Belgische vloerdragerproducent Buzon Pedestal nu ook in Nederland

Sinds kort is Buzon, specialist in vloerdragers, vertegenwoordigd in Nederland

De initiatiefnemers, Buzon Pedestal International S.A. (BPI) en Fiberplast BV uit Drachten, de Europese Importeur van Envirodeck(TM) houtcomposiet terras- en steigerplanken, verwachten met de oprichting van de nieuwe Nederlandse vestiging adequater op de lokale marktontwikkelingen in te kunnen spelen. De toegenomen vraag naar duurzame bouwmaterialen zoals Envirodeck(TM) welke vaak in combinatie met de hoogwaardige Buzon vloerdragers worden toegepast, is de aanleiding voor deze samenwerking geweest.

BPI is een toonaangevende producent van traploos verstelbare vloerdragers en wereldmarktleider in dit specialistische segment. De Buzon® vloerdragers worden milieuvriendelijk geproduceerd uit gerecycled, UV-bestendig polypropyleen. In 1997 is de eerste generatie Buzon® vloerdragers met een patent bekroond.

De ontwikkeling van de vloerdragers ligt geheel in handen van de oprichter de heer Claude Buzon die met meer dan een kwart eeuw ervaring een autoriteit genoemd mag worden op het gebied van draagoplossingen voor hellende en vlakke ondergronden. De modulaire systemen bieden een vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid. De traploze instelbaarheid (hoogtes van 17 tot 620 mm en hoekcorrecties van 0-5%) in combinatie met het royale temperatuurbereik (-30 tot +120 graden Celsius) garandeert een brede inzetbaarheid van de vloerdragers. Het eenvoudige maar robuuste (1000+ kg draagvermogen per drager) op het schroefvijzelprincipe gebaseerde stelmechanisme, maakt het mogelijk om aanzienlijk op de installatiekosten te besparen.

Buzon® vloerdragers zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van vloeren op en in (dak)terrassen, balkons, galerijen, voetpaden, wegen en tuinen. Rond zwembaden en waterpartijen maar ook in de industriële sector worden de Buzon® vloerdragers meer en meer toegepast.

Buzon® biedt professionele draagoplossingen voor vrijwel ieder afwerkmateriaal. De vloerdragers zijn toepasbaar in combinatie met (mega)tegel-, houten-, WPC-, en industriële roostervloeren.

Buzon Nederland
Telefoon 0512 544715
Telefax 0512 544745
E-Mail info@buzonnederland.nl
Internet www.buzonnederland.nl

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl