Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 juli 2008

Door middel van vergelijken het keuren van de woning makkelijker maken

Asbest, betonrot of boktor. Om er zeker van te zijn dat de nieuwe droomwoning geen gebreken heeft laat de consument al jaren een bouwtechnische keuring uitvoeren voordat de koop van een woning ook daadwerkelijk een feit is. Maar door welke keurder kan je dit het beste laten uitvoeren? Bouwkeuringvergelijk.nl geeft hier antwoord op.

De rol van internet is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Tegenwoordig surft de consument, op het internet op zoek naar de ideale woning, de beste hypotheek en het goedkoopste taxatierapport. Een overzichtelijke vergelijkingssite op het gebied van bouwtechnische keuringen ontbrak. Bouwkeuringvergelijk.nl brengt hier verandering in.

Bouwkeuringvergelijk.nl is een onafhankelijke, transparante, site waar bouwkeurders zich gratis op kunnen aanmelden. Hier kunnen ze hun tarieven aan de consument laten zien voor de desbetreffende keuring, woningwaarde en regio. Met een klik op de muis ziet de consument een overzicht van de gunstigste bouwkeurders uit de regio, in volgorde, van goedkoop naar duur. Maar niet alleen op de prijs wordt vergeleken, ook op kwaliteit.

Op de site zullen beoordelingen getoond worden van de consumenten die voorgingen. Onderwerpen als service, kwaliteit en klantvriendelijkheid komen aan de orde zodat de consument een weloverwogen keuze kan maken. Want er is een verschil tussen een keuringsrapport en een keuringsrapport.

BIJN Real Estate BV: ster in het vergelijken

BIJN Real Estate, onderdeel van de BIJN Group, is specialist op het gebied van het online vergelijken van producten en diensten die voor aankoop en verkoop van een woning belangrijk zijn.

In 2003 lanceerde het bedrijf de site www.taxatievergelijk.nl; een site die een hoop opschudding veroorzaakte in makelaarsland. De site heeft namelijk als doel de consument een kwalitatief goed taxatierapport aan te bieden tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Erkende en gecertificeerde taxateurs door het hele land melden zich massaal aan om op een transparante manier hun taxatierapporten aan de man te brengen.

Door het succes van dit concept breidt het netwerk van BIJN Real Estate snel uit met vergelijkbare sites als: www.notarisvergelijk.nl en www.energielabelvergelijk.nl. Ook met haar nieuwe site zorgt men ervoor dat de consument op een onafhankelijke, transparante wijze een goede vergelijking kan maken welke bouwtechnische keurder het beste bij hem of haar past.

meer info: bouwkeuringvergelijk - notarisvergelijk

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl