Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 augustus 2008

Zicht op populaire nieuwbouwprojecten in Nederland

Elzenhagen Amsterdam, Deliplein Rotterdam, Het Slot van Terwijde Utrecht, De Kop van Oost Groningen en Wittevrouwenveld Maastricht... Wat hebben deze nieuwbouwprojecten in Nederland met elkaar gemeen?

Dat ze ieder in hun eigen regio momenteel de meest populaire projecten zijn. Op Nieuwbouwwijzer.nl worden zij het meest bekeken, over deze projecten wordt de meeste informatie aangevraagd. Ieder kwartaal brengt Nieuwbouwwijzer.nl naar buiten welke projecten het meest populair zijn.

Bent u op zoek naar een nieuwe koopwoning?
Nu hoeft u niet meer het hele internet af te struinen naar websites met informatie over nieuwbouwprojecten. Nieuwbouwwijzer.nl is een nieuwbouwzoekmachine, waar de consument op huizenjacht alle lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten bij elkaar vindt. Vanaf de eerste brainstorm totdat de laatste woning verkocht of verhuurd is.

Makkelijk
Makkelijk om te vergelijken, dus. Ook krijgt u antwoord op veelgestelde vragen die betrekking hebben op huizen bouwen, kopen en financieren. U hoeft bovendien niet zelf alle makelaars te bellen voor informatie. Nieuwbouwwijzer.nl wordt dan ook dagelijks ruim 7500 keer bezocht. Niet vreemd, want op de site staan meer dan 3900 nieuwbouwprojecten, dat wil zeggen ruim 144.000 woningen. Bezoekers kunnen selecteren, bijvoorbeeld op regio, aankoopbedrag en woningtype. Uit de gegevens die Nieuwbouwwijzer.nl verzamelt, blijkt dat sommige projecten populairder zijn dan andere.

meer info: Nieuwbouwwijzer.nl

 




Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting




Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl