Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

12 september 2008

Raamprofielen en bouwprofielen van Deceuninck online

Deceuninck Benelux, verkooporganisatie van kunststof raamsystemen en bouwprofielen, plaatste onlangs zijn nieuwe websites www.deceuninck.be en www.deceuninck.nl online. Beide sites verspreiden op een continue manier informatie over het complete Deceuninck Benelux assortiment. Voor de ontwikkeling van de nieuwe websites werden kosten noch moeite gespaard om beide zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Vandaag de dag is het Internet een veel gebruikt informatiekanaal geworden. Wie er handig gebruik van maakt, bereikt al snel heel wat mensen. De vorige site werd daarom grondig geëvalueerd. De voornaamste conclusie was dat de bestaande site onvoldoende aandacht schonk aan de diverse diensten die binnen Deceuninck Benelux voor handen zijn. Bij de nieuwe website staat de bezoeker centraal. “De interactiviteit en de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe sites waren voor ons absolute prioriteiten. Een duidelijke structuur dient bijvoorbeeld een zo ruim mogelijk publiek in staat te stellen eenvoudig en snel alle standaardinformatie terug te vinden.

Bijkomende informatie kan dan via het contactformulier, telefonisch of per schrijven opgevraagd worden” aldus Philippe Verriest, Marketing verantwoordelijke van Deceuninck Benelux.

De nieuwe homepage is heel overzichtelijk en omvat de 5 voornaamste doelgroepen tot dewelke Deceuninck Benelux zich richt: consument, architect, plaatser/aannemer, raamfabrikant en verdeler bouwprofielen. “Verder omvat de site tal van nieuwe rubrieken”, vervolgt Dhr. Verriest, “zo is de mogelijkheid tot het downloaden van commerciële en technische documentatie, de aanwezigheid van diverse productfilmpjes, een referentiefotodatabase, de mogelijkheid tot het opgeven en doorsturen van referenties, een kleurenoverzicht en ga zo maar door.”

Heel wat nieuwigheden dus en zeker een bezoekje waard. De adressen van de sites bleven ongewijzigd. U kunt nog altijd terecht op www.deceuninck.be voor België en Luxemburg en op www.deceuninck.nl voor Nederland.

Deceuninck is een geïntegreerde groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in compounding, matrijzenbouw, ontwerp, ontwikkeling, extrusie, veredeling, recyclage en spuitgieten van kunststofraamsystemen, -profielen en –dichtingen en composiettoepassingen voor de bouwindustrie. De groep is actief in meer dan 75 landen, telt 35 filialen (productie en/of verkoop) en stelt 2.940 personen tewerk, waarvan 680 in België. In 2007 realiseerde de groep een geconsolideerde omzet van 657 miljoen euro.

meer info: deceuninck.nl

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl