Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

31 oktober 2008

Website Standmakelaar.com is online

De nieuwe website van Standmakelaar.com staat online. De in 2001 gelanceerde site die beursdeelnemers precies laat zien welke beursstand voor welk budget beschikbaar is, heeft een metamorfose ondergaan voor wat betreft vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, inhoud en techniek.

Onderzoek
Uit het onderzoek dat in het afgelopen voorjaar werd gehouden onder zowel beursdeelnemers als standbouwbedrijven kwamen zoveel goede ideeën voort dat werd besloten de website helemaal te vernieuwen. "Aan draagvlak bij alle partijen ontbreekt het dus duidelijk niet" Aldus Ruud van Uden, eigenaar van Standmakelaar.com. "Per stand wordt meer informatie geboden. Dit betekent een completer beeld voor de bezoeker en het vermijdt oneerlijke prijsconcurrentie tussen de aanbieders".

Professionals aan het woord
Niet alleen is het standaanbod vergroot en zijn de presentaties verbeterd. Professionals gaan beursdeelnemers via de website voorzien van tips en adviezen om het succes van beursdeelname te vergroten. Beursorganisaties krijgen de gelegenheid om belangrijke persberichten te publiceren over geplande beurzen. Van Uden: "Standmakelaar.com wordt voor exposanten hét vertrekpunt voor hun beursdeelname".

Profijt
Met de introductie is een goed plan uitgewerkt om de website nog meer onder de aandacht te brengen bij alle partijen die actief zijn op het gebied van vakbeurzen. "We gaan een actief marketingcommunicatiebeleid voeren, waarbij de nadruk ligt op online activiteiten. De website is voorzien van de nieuwste techniek zodat hier snel invulling aan kan worden gegeven. Het project heeft veel tijd en energie gekost, maar we hebben er een prachtige stap mee gezet waar elke betrokken partij bij een beursdeelname profijt van gaat hebben", aldus van Uden.

meer info: .standmakelaar.com

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl