Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

8 november 2008

Gerritse Online maakt weg vrij naar ‘digitale bouwplaats’

Sinds 1 september heeft Gerritse IJzerwaren, een van de grootste Nederlandse ijzerwaren groothandels in Nederland een online vestiging, Gerritse Online. Sinds de lancering van de nieuwe website weten steeds meer bestaande en nieuwe klanten Gerritse ook online te vinden. De website sluit perfect aan bij het 1, 2, 3 concept van Gerritse. Vandaag bestellen is morgen gratis bezorgd aan de deur, in de werkplaats of op de bouwplaats. Bouwplaatsen worden ook steeds meer digitaal. Laptops en draadloos internet zijn in de bouwwereld tegenwoordig geen vreemden meer. Digitaal bestellen vanaf de bouwplaats is voor Vink Bouw Nieuwkoop al werkelijkheid. Vandaag kreeg uitvoerder Gerrit Bergman een gloednieuwe laptop en datakaart van Gerritse overhandigd.

Kees Gerritse, directeur Gerritse IJzerwaren: “ Onze vaste klanten wisten ons al te vinden via de bekende verkoopkanalen, maar met de lancering van de nieuwe website merken we dat we ook steeds meer bestellingen van buiten de bestaande regio’s binnen krijgen. We krijgen dagelijks bestellingen binnen uit het hele land zonder dat we heel actief klanten benaderen. Van bestaande-, maar ook van nieuwe klanten. Voor vaste bestellingen is de website natuurlijk een gebruiksvriendelijk bestelkanaal maar ook een goede bron voor technische productinformatie. Ook op de bouw wordt internet net zo gebruikelijk als telefoon of fax. Vink Bouw Nieuwkoop is een van onze klanten die gebruik maakt van Gerritse Online en heeft meegedaan aan de prijsvraag. Graag overhandigen wij hen vandaag een gloednieuwe laptop en datakaart om de weg naar de digitale werkplaats helemaal vrij te maken.”

Gerrit Bergman, uitvoerder Vink Bouw Nieuwkoop: “Sinds de introductie van Gerritse Online bestel ik bijna alle producten online. Ik kan snel en eenvoudig de juiste producten vinden en ik heb ze uiterlijk de volgende dag al in huis. Het is efficiënt, eenvoudig om te zoeken en te bestellen en het scheelt enorm veel tijd. Met de nieuwe laptop kunnen we voortaan bestellen waar en wanneer we maar willen.”

Gerritse Online
De online vestiging van Gerritse (www.gerritse.nl) biedt bijna 18.000 artikelen verdeeld over dertien productgroepen. Natuurlijk is het mogelijk om te zoeken binnen alle ijzerwaren of gereedschappen, maar Gerritse heeft ook alle producten die relevant zijn voor een specifiek beroep of een specifieke klus overzichtelijk bij elkaar gezet.

Gerritse IJzerwaren
Gerritse IJzerwaren is dé ijzerwaren groothandel van Nederland. Opgericht in 1928 is het ijzersterke concept nooit veranderd. 300 Medewerkers maken iedere dag 1, 2, 3.......even bij Gerritse halen waar. In midden Nederland zijn er 20 Gerritse vestigingen, en in heel Nederland is er Gerritse Online, nu bestellen morgen in huis. Ook dat is Gerritse IJzerwaren.Op de foto van links naar rechts:
John de Vries, vestigingsleider Gerritse Nieuwkoop; Gerrit Bergman, uitvoerder Vink Bouw Nieuwkoop.

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl