Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

14 november 2008

10.000 bezoekers verwacht op Nationale ZZP Infodagen

15 en 16 november in teken van ZZP voorlichting

Op zaterdag 15 en zondag 16 november organiseert ZZP Nederland de eerste Nationale ZZP Infodagen 2008. De beurs, die gehouden wordt in het Schiphol A4 hotel, staat in het teken van voorlichting aan startende ZZP'ers. Zonder vakjargon wordt alle informatie die een startende ondernemer nodig heeft uitgelegd. 32 standhouders zijn aanwezig waaronder de Kamer van Koophandel, Belastingsdienst, UWV, CWI en de Arbeidsinspectie. Hoofdsponsors van de beurs zijn Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Menzis en ZZP Nederland. De beursorganisatie verwacht 5.000 tot 10.000 bezoekers.

Explosieve groei zelfstandigen
Het aantal zzp´ers in Nederland is de laatste jaren explosief gegroeid, alleen al dit jaar zijn 100.000 nieuwe bedrijven gestart in Nederland. Reden te meer om een beurs voor deze snel groeiende groep te organiseren. Volgens MKB Nederland zal het aantal zzp´ers binnen 2 jaar verdubbelen en zullen er dan meer dan 1 miljoen zzp´ers in Nederland zijn. De vakgebieden waarin de zzp´ers werken zijn zeer divers. Ook het ledenbestand van ZZP Nederland laat de diversiteit van de zzp´ers zien; van notaris tot kraanmachinist tot verpleegkundige. Voor alle geledingen is er op de beurs genoeg informatie te vinden.

Tweede Kamerlid Stef Blok wil regels vereenvoudigen
Voor alle zzp´ers is het van belang wat de overheid voor ze in petto heeft. Vandaar dat ZZP Nederland Tweede Kamerlid Stef Blok heeft gevraagd om de rol van overheid, en hoe het anders kan, toe te lichten. Op zaterdag 15 november om 15.30 uur zal Stef Blok op de Nationale ZZP Infodagen 2008 een toespraak houden over Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland. Volgens de mening van dhr. Blok kan met name de regelgeving voor kleine zelfstandigen veel eenvoudiger. Ook de VAR verklaring kan worden afgeschaft.

Over De Nationale ZZP Infodagen
De Nationale ZZP Infodagen staan volledig in het teken van voorlichting op een duidelijke, heldere manier zonder vakjargon. De voorlichting wordt gegeven in de diverse stands en de vele workshops. De organisatie verwacht tussen de 5.000 en 10.000 bezoekers op de beurs. 32 standhouders zijn aanwezig waaronder de Kamer van Koophandel, Belastingsdienst, UWV, CWI en de Arbeidsinspectie. Hoofdsponsors van de beurs zijn Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Menzis en ZZP Nederland. Daarnaast zullen ook de vele partners van ZZP Nederland aanwezig zijn.

Over ZZP Nederland
ZZP Nederland is de belangenbehartiger van ZZP'ers in Nederland en voorziet startende ondernemers van heldere informatie zonder vakjargon. Dat dit een succes is bewijst de snelle groei van het aantal aangesloten ZZP'ers. Maandelijks sluiten 500 ZZP'ers zich aan en worden voorzien van veel informatie, modelovereenkomsten, leveringsvoorwaarden, tips en maken veel gebruik van de ZZP Helpdesk.
Inmiddels hebben zich ca 5.000 ZZP'ers aangesloten bij ZZP Nederland.

 

meer info: ZZP beurs

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl