Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 november 2008

Direct Wonen en Marktplaats.nl slaan handen ineen

Direct Wonen is met Marktplaats.nl een samenwerking aangegaan. Direct Wonen plaatst haar actuele huurwoningen nu ook op Marktplaats.nl.

Directwonen.nl en Marktplaats.nl (sinds 2004 onderdeel van eBay) werken samen op het gebied van het vinden van een huurwoning. Het blijkt dat een aanzienlijk deel van de bezoekers van de grootste en meest populaire website op het gebied van rubrieksadvertenties in Nederland op zoek is naar een huurwoning. Direct Wonen voorziet vanaf nu met haar landelijke aanbod van actuele huurwoningen in deze vraag.

Bianca Arts, Directeur Direct Wonen verhuur, ziet deze samenwerking als "een belangrijke vervolgstap in het bereiken van meer woningzoekenden in Nederland. Voor de verhuurders betekent het dat wij nog sneller een huurder kunnen vinden en de leegstand tot een minimum kunnen beperken." Marktplaats.nl telt momenteel zo'n 1,6 miljoen bezoeken per dag.

"We zijn verheugd over de samenwerking met Direct Wonen," aldus Kiliaan Toorenaar, commercieel directeur eBay.nl & Marktplaats.nl. "Het huizenaanbod voor de Marktplaatsgebruikers wordt hierdoor per direct aanzienlijk verbreed. Waar Marktplaats.nl vroeger vooral bekend stond om de productgerelateerde advertenties, zien we de laatste anderhalf jaar een aantal andere groeicategorieën sterk in opkomst, waaronder woningen, diensten en banen."

Direct Wonen werkt inmiddels al enige tijd samen met woningwebsites zoals Brixter.nl, Speurders.nl en Huislijn.nl.

Over Direct Wonen
Direct Wonen, opgericht in 1990, is de grootste verhuurbemiddelaar van Nederland. Zij biedt haar klanten - zowel huurders als verhuurders - snel resultaat in het huren of verhuren van geschikte woonruimte. Door de ruime keuze van huurwoningen zijn er geen wachtlijsten en met de enorme database van woningzoekenden regelt zij snel een nieuwe huurder.

De 100 enthousiaste en deskundige medewerkers van Direct Wonen staan continue klaar voor de klanten die dagelijks bij de 26 woonwinkels, verspreid over het hele land, binnenlopen. Inschrijven kan ook via het internet.

Voor de woningzoekende heeft Direct Wonen, voornamelijk in de grote steden van Nederland, het meest complete aanbod van particuliere huurwoningen in de prijsklasse van 450 tot 1200 euro per maand. Elk jaar worden gemiddeld 7000 mensen aan nieuwe woonruimte geholpen.

Verhuurders van woonruimte hebben bij Direct Wonen de meeste kans op succes want haar woonwebsites trekken ruim 50.000 unieke bezoekers per dag, hierdoor heeft Direct Wonen de grootste actieve database van woningzoekenden in Nederland. Direct Wonen is in staat zeer snel een nieuwe huurder voor te dragen en de leegstand tot een minimum te beperken.

Naast Direct Wonen (www.directwonen.nl) maken ook

onderdeel uit van de woondivisie van Direct Wonen N.V.

Verhuur in 7 eenvoudige stappen uw woonruimte via Direct Wonen.
www.directwonen.nl/aanbieden/hoewerktdirectwonen.aspx

Vind direct de woning die past bij uw woonwensen:
www.directwonen.nl/zoeken/waaromdirectwonen.aspx

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl