Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

24 januari 2009

Knauf Diamond Board: koning onder de gipsplaten

Knauf introduceert een nieuwe gipskartonplaat: Diamond Board. De topkwaliteit afbouwplaat combineert de beste eigenschappen van gipsvezel en gipskarton en is uitermate geschikt voor de beplating van lichte, niet dragende scheidingswanden met houten of metalen staanderwerk. Ook leent de ‘koning onder de gipsplaten’ zich uitstekend voor een hoogwaardige afwerking van plafonds. En, verwerkers opgelet: een plaat die optimaal te verwerken is!

Op alle vlakken superieur
De Diamond Board is een topkwaliteit afbouwplaat, die de eigenschappen van gipsvezel en de voordelen van gipskarton combineert en daarmee de kwaliteit van alle bestaande platen overtreft en in een handomdraai verwerkbaar is.

Creativiteit en functionaliteit gaan prima samen
Door zijn unieke samenstelling is Diamond Board prima geschikt voor beplating van lichte, niet dragende scheidingswanden met houten of metalen staanderwerk. Vooral daar waar extra eisen aan geluidsisolatie, brandwerendheid, vochtbestendigheid, sterkte en oppervlaktehardheid gesteld worden. Knauf’s gipskartonplaat is ook uitermate geschikt als plafondbeplating. En als beplating in vochtige ruimtes, zoals keukens, toiletgroepen en badkamers. Voor wanden en plafonds,: kies voor Diamond Board en laat uw creativiteit de vrije loop. Daarnaast is de Diamond Board ook nog optimaal te verwerken.

Alles kan met Knauf
Knauf is een producent voor innoverende bouwmaterialen en systemen die hun veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren van hoogstaande kwaliteit. Een perfecte afwerking en de eenvoudige en snelle montage van systemen van Knauf staan garant voor een prachtig bouwresultaat, dat voldoet aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Knauf is een veelzijdige partner die graag met u meedenkt over betere resultaten en het totale afbouwproces.

meer info : http://www.diamondboard.nl

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl