Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

10 februari 2009

Omnicol verrast tegelbranche met zoekactie naar beste tegelzetter

Omnicol Nederland start op de Bouwbeurs in Utrecht een zoekactie naar de beste professionele tegelzetter van Nederland. In deze wedstrijd wordt de winnende tegelzetter de verpersoonlijking van vakmanschap, kwaliteit en innovatiedrang. De filosofie achter deze zoektocht is dat Omnicol wil blijven innoveren en verbeteren. De wedstrijd moet resulteren in intensieve samenwerking met specialisten en het aangaan van partnerships.

 

Campagnebeeld zoekactie naar beste tegelzetter van Nederland.

Tijdens en na de Bouwbeurs kan iedere specialist zich opgeven als dé vakman. Omnicol selecteert uit de aanmeldingen drie finalisten die een boeiende reis naar Rome gaan maken. Hierna maakt Omnicol de winnaar bekend, die de titel ‘Beste Tegelzetter van Nederland’ mag dragen en door Omnicol wordt gesponsord. Inschrijven na de Bouwbeurs is mogelijk tot en met 31 maart 2009 via www.omnicol.info.

Ontwikkelen voor en door specialisten
Intensieve samenwerking met specialisten en het aangaan van partnerships maakt dat Omnicol continu kan werken aan verbetering en doorontwikkeling van haar producten en dienstverlening. Dit doet ze door beter te luisteren naar de wensen en behoeften van vakmensen. Zowel de specialist als Omnicol zijn hierbij gebaat.

Kennisdelen
Ook leidt de intensieve samenwerking tot het delen van praktijkervaring, kennis en kunde. Zo wil Omnicol tips & trics uitwisselen en haar doelgroep nog beter faciliteren door deze structureel te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lijmen. Omnicol verneemt op haar beurt weer nieuws vanuit de tegelbranche.

Omnicol
Omnicol is marktleider in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten. Omnicol onderscheidt zich door haar klanten vergaande service en garantie te bieden. Na het afleveren van de producten begint de overige dienstverlening van Omnicol. Omnicol adviseert en informeert de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject.

Meer informatie op www.omnicol.info.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl