Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

30 maart 2009

Pinta® Phonstop onbrandbare geluidabsorberende tegels

Met Pinta® Phonstop introduceert Mavotrans een unieke nieuwe serie geluidabsorberende wand- en plafondtegels. De tegels zijn vervaardigd van 100% geëxpandeerd glasgranulaat. Het materiaal is onbrandbaar en door zijn unieke samenstelling zowel binnen als buiten toepasbaar.

De tegels zijn vezelvrij, licht van gewicht, zeer duurzaam en bieden hoge geluidabsorptiewaarden. De tegels kunnen in vele kleuren (RAL) worden gespoten. Phonstop tegels zijn eenvoudig te zagen, te boren en te reinigen. De tegels kunnen worden behandeld met antigraffiti coatings en zijn bestand tegen hogedrukreiniging.

De Phonstop V tegels kunnen direct tegen de wand of het plafond worden verlijmd. Zonder luchtspouw bieden deze tegels een zeer goede geluidabsorptie. Deze elementen zijn leverbaar met een rechte of een afgeschuinde rand. De Phonstop V elementen worden geleverd in de formaten 625 x 625 x 50 mm en 1.250 x 625 x 50 mm.

Om een naadloos oppervlak te verkrijgen kunnen Phonstop V elementen met een rechte rand worden toegepast waarna de tegels worden voorzien van een dun laagje akoestisch stucwerk.

De Phonstop E tegels zijn geschikt voor toepassing in standaard (24 mm) plafondsystemen. Deze elementen hebben licht afgeschuinde randen en zijn 618 x 618 x 25 mm groot.

Door zijn onbrandbaarheid, het binnen- en buitengebruik en de duurzaamheid kent Phonstop oneindig veel toepassingen zoals in kantoren, studio’s, scholen publieke ruimten, sporthallen (bal bestendig) trappenhuizen, galerijen, langs spoorwegen, tunnels, zwembaden, schietbanen, stadions, vliegvelden, enz.

meer info: Mavotrans

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl