Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

31 maart 2009

Symposium: "Bouwen binnen Europa: Trends, kansen en marktstrategieën voor bouwen in Nederland en daarbuiten."

De huidige Nederlandse markt globaliseert in hoog tempo. Zo ook de bouw. Ongemerkt krijgt Europa steeds meer invloed op onze markt. Wanneer u de Europese bouwregelgeving negeert dan mist u niet alleen kansen in het buitenland, maar loopt u ook het risico dat uw eigen thuismarkt krimpt door de toenemende concurrentie vanuit dat buitenland.

Voorkom dit en laat u voorlichten tijdens "Bouwen binnen Europa", een symposium van het ministerie voor WWI. Laat u niet misleiden door de naam, het draait namelijk ook om u als lokaal bouwbedrijf. Hier krijgt u meer inzicht in onder andere de ontwikkelingen van de Europese regelgeving en hoe u daar als bedrijf het beste op kunt inspelen. Dit schept prachtige kansen voor uw bedrijf. Laat die buitenlandse bedrijven achter u en zorg dat u weer zichtbaar wordt in de markt. Wij willen u tegelijkertijd inspireren om deze nieuwe mogelijkheden binnen Europa te gebruiken en uw eigen positie te versterken

Voor wie?
Dit symposium is geschikt voor u als u werkzaam bent in het management of het middenkader van een bedrijf in de bouwsector (bouwonderneming, installatie- en constructiebedrijf, architecten- en ontwerpbureau), bij een bouwtoeleverancier of een onderzoeks- en adviesbureau of als u werkzaam bent als ambtenaar van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht. Bent u op zoek naar informatie en vooral inspiratie? Laat dit symposium dan niet aan u voorbij gaan. Deelname is gratis.

Waar en wanneer?
Het symposium "Bouwen binnen Europa" vindt plaats op woensdag 20 mei 2009. De middag begint om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur in het Figi Theater, centraal gelegen in Zeist. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid. Kijk voor het programma en aanmelden op: www.bouwenbinneneuropa.nl.

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl