Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 juli 2009

Klanten kopen Duitse keuken met ondersteuning van gerenomeerd Nederlands keukenbedrijf

De meest verkochte merkkeukens zijn afkomstig uit Duitsland en ten opzichte van Nederland duizenden euro's voordeliger. Europa's grootste keukenfabrikanten bevinden zich bij onze oosterburen. De nieuwe trend is dan ook dat steeds meer Nederlandse consumenten een reisje wagen om ergens een merkkeuken in Duitsland op de kop te tikken. De taalbarrière en het vertrouwen om in het buitenland te kopen, weerhoudt vele consumenten echter van deze stap. Keuken 3000 Franeker organiseert daarom een bezoek aan één van de gerenommeerde Duitse keukenfabrieken waar alle nieuwe snufjes te bewonderen zijn. Bovendien kunnen haar gasten profiteren van het voordeel om rechtstreeks de bestelling te plaatsen.

Van Keuken 3000 mogen klanten vervolgens verwachten dat plaatsing, montage en service keurig zal verlopen volgens de geldende CBW garantiebepalingen. Tradities staan niet stil, ook in de Duitse fabrieken speelt men in op nieuwe modetrends met toepassing van soms verrassend nieuwe materialen. Nieuwe keukensystemen zijn daarvan het resultaat.

Deze keukentrip wordt door Keuken 3000 aangeboden tegen de kostprijs van € 137.- per persoon. Naast de busreis zijn daarbij inbegrepen een luxe hotelovernachting, de lunches en zelfs een diner. "Het bezoek aan de keukenfabriek is geheel vrijblijvend en zonder koopverplichting", verzekert directeur Mindert de Wit van Keuken 3000 in Franeker. "Wij geven als keukenbedrijf graag het juiste advies aan onze klanten en wij geven daarbij het liefst een blik op de toekomst. Dat kan natuurlijk in onze showroom in Franeker maar het kan uitgebreider bij die keukenfabriek in Duitsland! Voor die prijs alleen al is de reis meer dan de moeite waard. Kopen in Duitsland kan je echt duizenden euro's schelen. En wat is er nu mooier dan dat je weet dat een Nederlands gerenommeerd keukenbedrijf je daarbij volledig adviseert".

Aanmelding voor deze unieke keukentrip kan via de website www.keuken3000franeker.nl

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl