Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

30 juli 2009

Gratis vraag- en aanbodsite voor het MKB en de ZZP'er

Daar waar andere vraag- en aanbodsites de nadruk leggen op het verhandelen van goederen, concentreert het onlangs gelanceerde Rizzo!Rizzo! zich op het veilen van zakelijke diensten aan ondernemers. Op Rizzo!Rizzo! telt niet alleen de prijs, maar ook de referenties. Deze voor ondernemers gratis online markt brengt opdrachtgevers op een gebruiksvriendelijke manier in contact met mogelijke kandidaten die de dienst kunnen leveren.

Jurist of boekhouder nodig?

Of het nu gaat om het voeren van de financiële administratie, het oprichten van een BV of het opstellen van de algemene voorwaarden, via het laagdrempelige Rizzo!Rizzo! kan elke ondernemer zijn verzoek kenbaar maken. Opdrachtgevers dienen de gevraagde werkzaamheden gedetailleerd te omschrijven en een maximumtarief in te geven. Vanaf dat moment gaat de door de opdrachtgever aangeduide veilingperiode van start. Geïnteresseerde advocaten, accountants, administratiekantoren, belastingadviseurs en notarissen kunnen op verschillende manieren in contact komen met de opdrachtgever om vervolgens een bod uit te brengen dat lager is dan het hoogste bod op dat moment. Zo krijgt een ondernemer vanuit zijn eigen bureaustoel de beschikking tot een uitgebreid zakelijk netwerk en wordt het voor hem transparant met welk bedrijf hij het beste zaken kan doen.

Aanbevelingen zijn krachtig

Van het controleren van de jaarrekeningen tot de aangifte van de vennootschapsbelasting, op Rizzo!Rizzo! kan elke zakelijke dienstverlener die op zoek is naar extra klanten een opdracht vinden die aansluit bij zijn specifieke vakgebied. Om een bod uit te brengen op een actuele opdracht dienen potentiële dienstverleners zich eenmalig tegen een laag maandelijks tarief in te schrijven op Rizzo!Rizzo!. De eerste 30 dagen zijn gratis op proef. Eenmaal geregistreerd en ingelogd kunnen kandidaten gaan bieden. Bij het uitbrengen van een bod wordt de bieder in de gelegenheid gesteld zijn kwaliteiten te onderstrepen door zijn referenties aan de opdrachtgever te tonen. De kwaliteit, bestaande uit onder andere persoonlijk contact en betrouwbaarheid, wordt bewaakt door middel van een puntensysteem, waarmee bedrijven naderhand kunnen aangeven hoe goed het werk is uitgevoerd. Rizzo!Rizzo! houdt de bieder per e-mail op de hoogte van de stand van zaken rondom zijn bod en dat van mogelijke andere kandidaten.

Akkoord!

Rizzo!Rizzo! gaat vertrouwelijk om met de gegevens van alle gebruikers. Zo wordt op de website alleen de naam en woonplaats van geregistreerde gebruikers getoond. Slechts potentiële kandidaten krijgen de beschikking over de gegevens van hun mogelijk toekomstige werkgever. Na het verstrijken van de veilingperiode krijgt de opdrachtgever per e-mail een lijst met contactgegevens van alle mogelijke opdrachtnemers toegestuurd, waarna er direct onderlinge afspraken gemaakt kunnen worden.

www.rizzorizzo.nl - de marktplaats voor zakelijke dienstverlening
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl