Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

7 augustus 2009

Binnen 5 minuten maatwerk in brandwerende- of explosiewerende deuren

InterDam Merford BV uit Zwijndrecht zet een nieuwe trend op het gebied van een efficiënt offertebeleid voor topkwaliteit in gecertificeerde brand- en explosiewerende deuren. Architecten, aannemers, inkopers en opdrachtgevers hebben nu 24 uur per dag, 7 dagen per week, de mogelijkheid om binnen 5 minuten een maatwerkofferte te ontvangen voor een brand- en/of explosiewerende deur via www.g21blastdoor.nl

Berend Groeneveld, Managing Director bij InterDam, heeft hoge verwachtingen van dit G-21 concept: “Ook de overheid ziet veel toekomst in dit project en heeft het initiatief opgenomen in de ‘groeiversneller’. Een stimuleringsproject voor innovatieve ontwikkelingen, die 5 jaar lang de kans krijgen om met steun van de overheid verder te groeien. De meerwaarde van G-21, of te wel de generatie brand- en explosiewerende deuren voor de 21e eeuw, schuilt in de combinatie van zeer hoogwaardige gecertificeerde kwaliteitsdeuren met een toekomstgerichte marketing via internet. ‘We willen het Safe en Simple houden: een visie die gebaseerd op de combinatie van kwaliteit en efficiency. Samen met oog voor de wensen van de klant’.

G21 Blast Door: Safe.Simple
De G21 Blast Door van InterDam is licht van gewicht, zeer makkelijk te bedienen, wordt als complete unit afgeleverd en ziet er als een doodgewone deur uit. Toch kan deze deur explosies tegenhouden die oplopen tot 2.5 bar en is ze tegelijkertijd in staat brand te weerstaan tot 3 uur lang. Geen gewoon deurtje dus.
Op de G21 website krijgt men een duidelijke uitleg over de producten en de mogelijkheden. De deuren worden geproduceerd volgens de bewezen Merford-kwaliteit en alle producten zijn volledig gecertificeerd.

Groeneveld: “De kracht van het G-21-gamma is, dat de deuren niet alleen kwalitatief voldoen aan alle eisen op het gebied van brand- en explosiewerendheid, maar tevens zijn uitgevoerd met een modern design. In het verleden waren deze deuren vaak slechts in een beperkt aantal uitvoeringen leverbaar. Daar maken we nu resoluut een einde aan en is een brand- en explosiewerende deur eenvoudig in te passen in een modern hedendaags interieur.

Dat maakt voor een opdrachtgever of architect het toepassen van dit type deuren een stuk aantrekkelijker, omdat hij niet meer allerlei concessies hoeft te doen aan zijn interieurontwerp.
Naast de scharnierende deuren zijn van InterDam Merford zijn ook de schuifdeuren brand- en explosiewerend gecertificeerd, overeenkomstig de testvoorwaarden van de BRE-test van het instituut in Watford (VK), in lijn met de A60 – A 120 en A 180 brandcurve zoals die staat omschreven in het IMO-Besluit A.754 (18). De deuren zijn verkrijgbaar in 60, 120 en 180 minuten brandwerendheid en qua weerstaanbare druk oplopend tot 2,5 bar. De deuren zijn naast schuif- en draaideur zowel in enkelvoudige als dubbele uitvoering leverbaar.

Als grote voordeel noemt Groeneveld, dat wereldwijd architecten en opdrachtgevers nu zelf bepalen wanneer zij tijd maken voor hun offerteaanvraag en dat ze hun klanten snel van een passende offerte kunnen voorzien. Niet gebonden aan kantoortijden. De site is eenvoudig en overzichtelijk ingericht, zodat men met slechts enkele handelingen zijn wensen kenbaar maakt om vervolgens met één druk op de knop een passende offerte te ontvangen.

Toekomst
“Onze visie is, dat wanneer je de toekomst goed wilt voorspellen, je hem zelf moet maken. Dat is wat we doen met de G-21”, aldus Groeneveld. “Dat de G-21 de toekomst heeft is eigenlijk al bewezen. Want terwijl de site pas enkele weken in de lucht is, blijkt het aantal leads overweldigend groot.

 

meer info: Interdam Merford

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl