Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

8 augustus 2009

Probin biedt voor elke vraag een oplossing

“Als grootste voordeel van deze nieuwe en uitgebreide vestiging ervaart de klant de riante presentatieruimte van 2345 m2, waardoor hij zelf kan shoppen. Het zeer uitgebreide assortiment biedt hem voor elke vraag een oplossing en wanneer wij als Probin Edese IJzerwaren een product niet hebben, kunnen we een beroep doen op andere Probin- vestigingen ”, zegt directeur Ilco van de Goor van Probin Edese IJzerwaren.

Onlangs opende Probin Edese IJzerwaren haar nieuwe vestiging aan de Lorentzstraat 2c in Ede. Het pand op industrieterrein Frankeneng is bijna viermaal zo groot als de voormalige locatie en biedt riante mogelijkheden om invulling te geven aan de verdere ambitie van het bedrijf.

Een klant wil snel en efficiënt inkopen en het liefst één leverancier hebben, die met kennis van zaken voor elke vraag een oplossing biedt. Daarom komt hij naar Probin. Omdat hij praat met vakmensen, de keuze heeft uit een zeer ruime voorraad en ook terecht kan, wanneer producten niet tot ons standaard assortiment behoren. Dan kunnen we terugvallen op de synergie van de verschillende Probin - vestigingen en de magazijnen van Transferro in Zwolle."

De naam Probin Edese IJzerwaren geeft perfect de ambitie van het bedrijf weer.

“Wij zijn eerst en vooral een regionale groothandel, die invulling geeft aan de wensen van regionale aannemers, installatiebedrijven en ZZP érs. Daarnaast beschikken we door Probin over een landelijke dekking en de kwaliteit en de kwantiteit om ondersteuning en uitvoering te geven aan grote bouwprojecten, zowel in de eigen regio als daar buiten”, aldus Ilco van de Goor.

INFORMATIE: www.probin.nl

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl