Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 augustus 2009

Technische Unie en 64 leveranciers op Industriebeurs Noord-Holland

Op donderdag 3 september 2009 organiseert Technische Unie de Industriebeurs Noord-Holland. In hotel Van der Valk in Akersloot toont het bedrijf samen met 64 van haar leveranciers het complete overzicht van de nieuwste producten op het gebied van MRO en OEM. De beurs is gratis toegankelijk en geopend van 14.00 tot 21.00 uur.

Technische Unie organiseert de beurs in Noord-Holland voor de tweede keer. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal deelnemende leveranciers echter bijna verdubbeld. Naast de exposanten van elektrotechnische producten zijn twaalf leveranciers aanwezig op het gebied van verwarmings- en klimaattechniek. Te samen tonen de bedrijven een groot scala aan specifieke industrieproducten en een breed pakket standaardmaterialen, aangevuld met slimme oplossingen op het gebied van informatie en logistiek.

Duurzaamheid in energie
De Industriebeurs staat dit jaar in het teken van ‘Duurzaamheid in energie’. Dit overkoepelende thema komt zowel terug in de stands van de exposanten als in de lezingen met aansluitend workshops, die Senter Novem verspreid over de dag verzorgt. In de dertig minuten durende workshops is volop ruimte voor de beantwoording van specifieke vragen over regelingen en programma’s op het gebied van duurzaamheid in energie. De lezingen van Senter Novem starten om 15.00, 17.00 en 19.00 uur.

Aanmelden
De beurs is een initiatief van de verkoopkantoren Alkmaar, Haarlem, Zaanstad, Amsterdam-Sloterdijk, Amsterdam-Watergraafsmeer en Leiden. Klanten en relaties van deze of een van de andere verkoopkantoren van Technische Unie of haar leveranciers zijn van harte welkom. Direct aanmelden is mogelijk via de website industrial.technischeunie.com. Hier vindt u ook het bladerbare programmaboekje met alle informatie over de deelnemende exposanten.

bron: Technische Unie

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl