Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

17 augustus 2009

Nobilé; dé extra uitdaging voor interieurarchitecten

De klasse druipt er vanaf. De kwaliteit is onweerstaanbaar. Van Leeuwen International, specialisten in deurbeslag, presenteert met Nobilé, een collectie roestvast stalen deurkrukken binnen het hogere marktsegment. Nobilé is een collectie van bijzondere luxe modellen, passend in elke sfeer. “Een collectie waar elke designers en interieurarchitect zijn vingers bij aflikt”, aldus Hans de Jong, commercieel manager bij Van Leeuwen.

In 1994 presenteerde Van Leeuwen International de Intersteel-collectie. Een collectie die in de loop der jaren niet alleen enorm populair werd, maar ook uitgroeide tot de meest complete collectie in RVS. De kracht van de collectie noemt De Jong de compleetheid en de optimale prijs/kwaliteitverhouding. Inmiddels is de Intersteel-collectie zo omvangrijk dat hij naast deurbeslag, voor zowel binnen als buitendeuren, ook wordt gekenmerkt door veiligheids- en interieurbeslag, maar ook meubel- en badkamerbeslag. Intersteel biedt een totaaloplossing in RVS.

Luxe uitstraling
Met de Nobilé-collectie gaat Van Leeuwen International nog een stap verder in design en luxe uitstraling. “Uitgangspunt was de markt iets heel exclusiefs te bieden”, aldus De Jong: “Een RVS-beslag dat interieurarchitecten uitdaagt tot bijzondere toepassingen en een meerwaarde biedt aan elk interieur”. Naast de designuitstraling wordt Nobilé gekenmerkt door haar duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter. Met het nieuwe recent door Van Leeuwen op de marktgebrachte RVS-onderhoudsmiddel kan die luxe uitstraling jarenlang worden gewaarborgd. Van Leeuwen geeft dan ook tien jaar garantie op het Nobilé.

Gepatenteerde rozet
Nobilé is voorzien van een gepatenteerde rozet, die volledig aansluit op de kruk, waardoor geen vocht kan doordringen in het binnenwerk, waardoor het beslag optimaal blijft functioneren. Verder is het vrij van speling en volledig slijtvast. Het krukhals geleidesysteem is volledig opgebouwd uit RvS, inclusief de nokken en staat garant voor een handige één-weg montage. Speciaal voor senioren en mensen die moeilijk ter been zijn, ontwikkelde Van Leeuwen International het handige easygrip-systeem voor het eenvoudig openen van de WC-deur. Een lichte aanraking volstaat al om de deur te openen.

Fraaie luxe verpakking
De fraaie luxe verpakking vormt de afronding van een zeer bijzonder beslag. Elke deurkruk is verpakt in een fluwelen binnenzakje en voorzien van speciaal kaartje met informatie. Ook de dozen hebben een bijzondere uitstraling. Van Leeuwen International geeft tien jaar garantie op de Nobile, dat garant staat voor zeer hoogwaardige en luxe leefcomfort voor vele jaren en een verrijking vormt voor het interieur.

meer info: Van Leeuwen International

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl