Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

18 augustus 2009

Heineken The City

Heineken the City winnaar Mobotix Camera Challenge

Aart Beukers, directeur van CNI Europe zegt: “Heineken the City heeft de Mobotix Camera Challenge gewonnen omdat het een project is waarbij de camera’s zowel voor beveiliging, entertainment als marketingdoeleinden worden gebruikt. Deze geïntegreerde oplossing is geïnstalleerd door Bavak beveiligingsgroep met ondersteuning van onze Mobotix-specialisten”.

Heineken the City is een onlangs geopende brandstore in hartje Amsterdam, waar Heineken gerelateerde producten uit de hele wereld te zien en te koop zijn, inclusief een exclusieve kledinglijn.

Verder zijn er regelmatig DJ’s van radioprogramma’s te gast en kunnen muziekliefhebbers met een eigen band repeteren in de Music & Sound Studio. Voor het beveiligen van deze winkel vol met collectoritems heeft Proseco, de Group Security Organisation van Heineken, camera’s van Mobotix geselecteerd.

Job Groenendijk CPO RSE, Senior Security Consultant van Proseco, zegt: “Naast een goede beveiliging had de manager van Heineken the City ook behoefte aan het via Internet ‘streamen’ van videobeelden en het tellen van de bezoekersaantallen. Oftewel entertainment en marketingtoepassingen. Meestal is daar andere apparatuur voor nodig, alleen niet bij het gebruik van Mobotix-camera’s. Wij hebben daar eerder ervaring mee opgedaan in het Holland Heineken House in Beijing, afgelopen zomer”.

Bron:beveiligingnieuws.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl