Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 augustus 2009

Slechts een kraan voor kokend, warm én koud water

Daalderop verlegt de grens van warmwater toepassingen in huis met de introductie van de unieke 3-in-1 kraan, voor warm, koud en kokend water. Het systeem bestaat uit de gepatenteerde 3-in-1 kraan en een compacte keukenboiler.

De 3-in-1 kraan ‘Modern' is de nieuwste aanwinst van Daalderop, fabrikant van kwaliteitsboilers en -combitoestellen, in het assortiment kokend waterkranen. Als enige levert Daalderop deze kraan, waarmee u zowel koud, warm én kokend water tapt. De design kraan is goed te combineren bij iedere keukenstijl, ook in bestaande keukens. De kraan past op het bestaande kraangat van de huidige keukenkraan, dus een extra gat is niet nodig.

Direct kokend water
De compacte keukenboiler Close-in Boily levert direct kokend water. Voor thee, het sneller koken van voedsel of bijvoorbeeld het desinfecteren van keukengerei. Deze compacte kokend waterboiler bespaart tijd, water en ruimte. De 3-in-1 kraan vervangt de huidige keukenmengkraan, en de waterkoker of fluitketel wordt vervangen door een boiler die zelfs achter de plint onder het keukenkastje past.

Veilig
De kokend waterkranen zijn uitgerust met een (kind)veilige druk-draai-knop met terugslagveer. Deze gepatenteerde techniek heeft als belangrijkste voordeel dat er niet onbedoeld kokend water getapt kan worden. Mocht het toch misgaan, dan zal men van schrik de draaiknop loslaten. De terugslagveer treedt in werking en de uitstroom stopt onmiddellijk. De 3-in-1 kraan bevat daarnaast nog een extra techniek: het zogenaamde buis-in-buis systeem. Dit systeem houdt het kokend water volledig gescheiden van het warme en koude water, en zorgt er ook nog eens voor dat de kraanhuls zelf niet kokend heet wordt. Daarnaast is de kraan voorzien van een geïsoleerde uitloop.

meerv info: www.daalderop.nl

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl