met bouwweb vind je meer!


 

 

6 maart 2013

Ministerie van Defensie kiest voor betrouwbare dienstverlening van
ECO Toilet


Het Ministerie van Defensie heeft een raamovereenkomst met ECO Toilet afgesloten inzake de inhuur van mobiele sanitaire voorzieningen. Bij oefeningen draagt ECO Toilet zorg voor schoon mobiel sanitair voor medewerkers van o.a. de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht en de Koninklijke Luchtmacht. Deze samenwerking wordt aangegaan voor een langdurige periode.

24 uur per dag en 7 dagen per week ontzorgen

Het Ministerie van Defensie organiseert regelmatig oefeningen in het gehele land om de vaardigheden van hun medewerkers op peil te houden. Tijdelijk sanitair bij deze oefeningen is onmisbaar. Dankzij een hoge mate van automatisering, vakmensen en modern materieel kan het Ministerie van Defensie rekenen op schoon mobiel sanitair van ECO Toilet.

Wagenpark uitgebreid
Om op elke willekeurige locatie te kunnen leveren heeft ECO Toilet geïnvesteerd in nieuw materieel. Het wagenpark is uitgebreid met 4x4 MAN terreinwagens en aanhangers die geschikt zijn voor ruwterrein.

Over ECO Toilet
ECO Toilet uit Beverwijk is onderdeel van BUKO en marktleider in de verhuur van mobiel sanitair aan onder meer de bouw, wegenbouw, industrie, en evenementenmarkt. ECO Toilet heeft depots in Nederland en België en telt 75 medewerkers.
http://www.ecotoilet.nl

Over BUKO
De bedrijven van BUKO zijn onafhankelijke dienstverleners voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en evenementen sector. De ondernemingen zijn gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semipermanente huisvesting, transport, verkeersvoorzieningen en tijdelijke sanitaire voorzieningen. BUKO bestaat vijftig jaar en heeft vestigingen door heel Nederland en België en telt ruim achthonderd medewerkers.


http://www.buko.nl

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2015 bouwweb