Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

7 maart 2013

Nieuw: Beamix Voegmortel 332 UR+

De beste voegmortel van Nederland!

“Hij is lichter en strakker af te werken. Wat hebben jullie met die specie gedaan? Perfecte mortel!”

Voegers die er mee gewerkt hebben zijn er unaniem over eens: Beamix Voegmortel 332 UR+ is de beste voegmortel die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
De meest voorkomende reactie is dat de mortel lichter aanvoelt en makkelijker egaal te verdichten is. Hij blijft mooi op kleur en geeft een fijne, strakke voeg. Zo is VH35 gemakkelijk te halen.

Licht en langer verwerkbaar
Een speciaal samengesteld zandpakket en toegevoegde hulpstoffen zorgen er voor dat de mortel licht verwerkbaar is. Hiermee wordt de pols, arm en schouder van de voeger minder zwaar belast. Goed voor de voeger, maar ook voor de voeg! Tevens zorgt een unieke waterbuffersysteem van de mortel er voor dat deze minder snel indroogt in de speciekuip, zodat hij langer verwerkbaar is. Hiermee wordt ook verbranding van de voegmortel voorkomen.

Extra uitslagremmend
Met Beamix Voegmortel 332 UR+ wordt de kans op witte uitslag aanzienlijk verkleind, door het probleem direct bij de bron aan te pakken.

  1. Het speciaal samengestelde zandpakket met compacte korrelopbouw en toegevoegde hydrofobeermiddelen verdichten de poriën en remmen het watertransport in de mortel af.
  2. Speciale hulpstoffen houden het water in de mortel langer vast.
  3. Andere hulpstoffen binden de kalk in de mortel.

Het resultaat: Beamix Voegmortel 332 UR+ zorgt voor een strakke en harde voeg met een intense kleurbeleving! We leveren deze voegmortel dan ook in meer dan 100 kleuren, waarvan 7 standaard kleuren.

Beamix Voegmortel 332 UR+ is leverbaar in silo’s en vanaf maart verkrijgbaar in de bouwmaterialenhandel in zakgoedverpakkingen van 25 kg.

Over Saint-Gobain Weber Beamix B.V.
Saint-Gobain Weber Beamix B.V., onderdeel van Saint-Gobain Weber, ontwikkelt, produceert en levert premix mortelproducten en verwerkingssystemen voor de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Naast de bekende geelgroene bulksiloÍs op de bouwplaatsen levert Saint-Gobain Weber Beamix B.V. producten onder de merken Beamix en Weber in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel en onder het merk Beamix in de ñDoe het ZelfÍÍ. Saint-Gobain Weber Beamix B.V. heeft vestigingen in Eindhoven (HK), Amsterdam en Gorinchem.

 

Meer info: www.weber-beamix.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl