Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

23 december 2013

Bouwmaterialen kopen bij Bouwbestel steeds makkelijker

   

 

Bouwmaterialen nodig en geen zin en tijd om uit huis te gaan?
Een groot bouwproject of renovatie gepland?
Bestel dan makkelijk en voordelig online al uw bouwmaterialen bij Bouwbestel.

De bouwmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden tot aan huis geleverd, ongeacht de gewenste hoeveelheid bouwmaterialen. Wacht niet langer en neem een kijkje op de website van Bouwbestel, de goedkoopste leverancier van kwalitatieve bouwmaterialen.

Bouwmaterialen kopen bij Bouwbestel betekend gemak
Gemak dient de mens en waarom zou u tijd en geld verliezen door van de ene naar de andere bouwmarkt te rijden, terwijl u ook online de bouwmaterialen uit kunt zoeken en bestellen? Wij van Bouwbestel hebben meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld en bieden klanten de mogelijkheid om betaalbare bouwmaterialen online aan te schaffen. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij als groothandel zelf de inkopen doen, garanderen wij bouwmaterialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij hebben een ruim assortiment en een grote voorraad, waardoor wij zowel particulieren als bedrijven van de benodigde bouwmaterialen kunnen voorzien.

Een uitgebreid online assortiment bouwmaterialen
In onze online doe-het-zelf bouwmarkt vindt u een grote selectie bouwmaterialen, overzichtelijk geordend in categorieën, zodat u snel en makkelijk de juiste producten kunt bestellen. Wij verkopen onder andere bouwstaalmatten, deuren, hang- en sluitwerk, cementproducten, maar ook ijzerwaren zoals schroeven en spijkers vindt u bij Bouwbestel.

Levering tot aan huis
Alhoewel klanten bestellingen op locatie kunnen halen is dit niet nodig. Bouwmaterialen kopen bij Bouwbestel, betekend dat de bouwmaterialen tot aan elk gewenst adres afgeleverd kunnen worden. U hoeft niet op zoek te gaan naar passend vervoer, geen tijd vrij te maken en sjouwen behoort eveneens tot het verleden. Maak gebruik van onze voordelige bezorgservice en laat uw bouwmaterialen thuis afleveren, al vanaf € 4,95. Bestellingen boven € 350,- worden helemaal gratis geleverd (voor Belgische klanten gelden andere tarieven).

Service gericht
Bouwbestel doet er alles aan om zijn klanten tevreden te stellen en tegemoet te komen. Dit komt tot uitdrukking in de eenvoudige manier waarop bestellingen geplaatst kunnen worden, het feit dat alle bouwmaterialen voordelig bezorgd kunnen worden en dat we lage prijzen hanteren. Daarnaast bieden we bij bestellingen boven € 1250,- een offerte op maat aan, met nog scherpere prijzen. Voor het betalen van uw online geplaatste bestelling heeft u de keuze uit een aantal betalingsmogelijkheden waaronder Paypal, Visa en AfterPay (geldt onder bepaalde voorwaarden).

Bij Bouwbestel koopt u veilig en snel

Online bouwmaterialen kopen bij Bouwbestel betekend dat u niet alleen snel de gewenste bouwproducten in huis heeft, maar dat uw veiligheid en privacy gegarandeerd wordt. We werken met het webshop keurmerk, waardoor uw bedenktijd twee weken bedraagt. Online gemaakte betalingen geschieden in een volledige afgeschermde omgeving, zodat uw gegevens niet openbaar worden.


Gratis uitleg en advies
U loopt tijdens het klussen vast of weet even niet meer hoe bepaalde werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden? Op onze website vindt u naast klusvideo’s ook tal van blogs met daarin stap voor stap handleidingen en allerhande tips die u helpen bij het bouwen en renoveren van uw pand. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan zijn wij telefonisch en per mail te bereiken.

Onafhankelijke klantbeoordelingen
Via de Feedback Company kunt u onafhankelijke klantbeoordelingen over Bouwbestel lezen. Onze uitgebreide klantenkring, verspreid over heel Nederland is 100% tevreden en geeft ons een dikke negen voor de kwaliteit van onze bouwmaterialen, de service en levering. Kortom, voldoende redenen om u aan te sluiten bij onze dagelijks groeiende en vooral tevreden klantenkring.

Bouwmaterialen kopen bij Bouwbestel
Voordat u bouwmaterialen gaat bestellen kunt u eventueel eerst een gratis account aanmaken. Dit account kunt u ook voor toekomstige bestellingen gebruiken, zonder telkens opnieuw uw gegevens in te moeten voeren. Na het aanmaken van uw account maakt u een selectie uit de aangeboden bouwmaterialen. U geeft de gewenste aantallen en eventueel maten op, waarna alles in uw virtuele winkelwagen geplaatst wordt. Heeft u alle benodigde bouwmaterialen gevonden, dan kunt u doorklikken naar afrekenen. Wij sturen u een bevestigingsmail met daarin uw bestelling, die u nog een keer na kunt lopen en controleren. Vervolgens kiest u de gewenste betaalmethode en voldoet u de factuur. Na ontvangst van uw betaling maken wij de bestelling in orde.

Uw bestelde bouwmaterialen (link naar Bouwbestel) worden binnen 1 – 3 dagen door Bouwbestel aan het door u opgegeven adres geleverd. U hoort van ons op welk tijdstip u de bestelling kunt verwachten.

Profiteer van onze aanbiedingen
Naast ons scherpe prijzen hebben wij doorlopende kortingsacties op geselecteerde bouwmaterialen. Nooit meer een aanbieding van Bouwbestel missen? Meld u dan kosteloos aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze kortingsacties.

Of volg ons via social media: u vindt ons op Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ en Pinterest.

Contact
Heeft u nog vragen? Opmerkingen of verbeteringen? Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken en buiten deze tijden, in het weekend en op zon- en feestdagen per mail.


Wij hopen u binnenkort als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl