Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

24 januari 2014

Zorgvuldig ondergronds afwegen in de praktijk

Eind vorig jaar presenteerden we zeven sleutels om bij boven- en ondergrondse oplossingen tot een waardevolle afweging te komen, maar hoe werkt dat in de praktijk? In maart organiseren we masterclasses waarin we de sleutels verder toelichten en verbinden met uw project.

De eendaagse MASTERCLASS ZORGVULDIG AFWEGEN bestaat uit twee delen. 's Morgens krijgt u een toelichting op DE ZEVEN SLEUTELS, waarbij we voor elke sleutel bekijken hoe hij kan helpen bij uw praktische opgaven. Hierbij is de inbreng van uw eigen projecten en ervaringen van belang. In de middag werkt u in kleine subgroepen aan een concrete casus. Stap voor stap maakt u mee wat de zeven sleutels voor u en het project kunnen betekenen. Daarna analyseren we gezamenlijk de resultaten en bespreken we de do's en don'ts.

U kunt meedoen op twee locaties: op woensdag 5 maart 2014 bij de gemeente Rotterdam en op dinsdag 18 maart 2014 bij de gemeente Amsterdam. De masterclass wordt begeleid door Bert van Eekelen, Aneta Krikke en COB-coördinator Jantien van den Berg; zij waren allen nauw betrokken bij het formuleren van de zeven sleutels.

Kijk voor meer informatie en aanmelding BIJ DE COB-ACADEMY. De publicatie ZEVEN SLEUTELS VOOR EEN WAARDEVOLLE AFWEGING is gratis te downloaden vanaf de kennisbank.

meer info: COB Academy

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl