Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 februari 2014

Pharmafilter voor duurzame oplossingen

Op donderdag 20 maart 2014 organiseert Cure+Care consultancy samen met het Sint Franciscus Gasthuis een symposium over het proces dat een ziekenhuis doorloopt bij het opzetten en realiseren van duurzame oplossingen. In dit geval een Pharmafilter systeem. Het uitwisselen van ervaringen staat daarbij centraal.

Een dergelijk systeem kan behoorlijk ingrijpende lange termijn gevolgen hebben. Pharmafilter is een monopolist met een interessant systeem. Wij kijken graag verder dan de glanslaag van de brochure en belichten, samen met de op kop lopende ziekenhuizen, met welke risico’s en kanttekeningen rekening moet worden gehouden. We gaan in op praktische zaken in de verschillende fasen van voorbereiding (zoals business case en inkoop), uitvoering en exploitatie.

Een klein aantal ziekenhuizen heeft de stap inmiddels gemaakt en is momenteel bezig dit systeem ook daadwerkelijk te gaan gebruiken. Cure+Care consultancy is bij 3 van deze trajecten betrokken (Reinier de Graaf Groep, Sint Franciscus Gasthuis en Medisch Centrum Alkmaar) en heeft de nodige ervaring opgedaan.

Het symposium wordt in samenwerking met het Sint Franciscus Gasthuis georganiseerd en zal in het ziekenhuis te Rotterdam plaatsvinden.

Dit symposium is bedoeld voor facilitair- of technisch managers en managers vastgoed of bouw van ziekenhuizen, die (mede) verantwoordelijk zijn voor het in gang zetten en het goede verloop van dergelijke projecten. Hoe gingen ziekenhuizen hiermee om en met welke risico’s moet er rekening worden houden?

Meer informatie en aanmelden: uiterlijk maandag 3 maart 2014, per e-mail rte@curecareconsultancy.nl of telefoon 030-225 80 30.

 

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl