Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 februari 2014

TREL Systems, creatieve en praktische oplossingen voor zolderverbouwingen

Gepatenteerd klemsysteem voor nissen en kastruimte in gipskartonplaatwanden

TREL Systems Benelux B.V. heeft kant-en-klaar nis- en kastsystemen ontwikkeld die naadloos aansluiten op gipskartonplaatwanden. Dankzij het gepatenteerde klemsysteem kunnen deze nissen en kasten direct bevestigd worden aan de metalen profielen van gipswanden. Het systeem biedt veel mogelijkheden om eenvoudig creatieve bouwoplossingen te realiseren in huis en kantoor. Bijvoorbeeld wanneer een zolder verbouwd moet worden tot een slaapkamer of praktische werkruimte.

TREL Systems

Met drie unieke systemen heeft TREL Systems nu de oplossing om inbouwkasten en nissen eenvoudig, snel en kostenefficiënt te realiseren. De drie systemen zijn; TREL KS voor nissen in wanden, TREL RS voor kleding- of kantoorkasten en TREL WS voor wandopeningen in knieschotten onder een schuine kap. Alle systemen zijn ook met deuren verkrijgbaar.


Vrijheid en creativiteit in toepassing
Het TREL systeem biedt voor zowel architecten, klus- en montagebedrijven én de doe-het-zelvers de mogelijkheid om zelf mooie ontwerpen te creëren. Met de standaard modules van de TREL nissen en kasten tover je de zolderruimte om tot een ruimte met een strak design. Ook het toepassen van bijvoorbeeld verlichting in nissen is eenvoudig.

Eenvoudige montage
De TREL systemen zijn prefab en daarmee eenvoudig te monteren. Bovendien zijn hoekbeschermers en is stuken niet nodig. De TREL KS nis heeft van zichzelf stootvaste hoeken. Naast het eenvoudig realiseren van design-oplossingen levert het een groot voordeel op in de montagetijd. Na het afvoegen van de wand is het eenvoudig om de wand af te werken met alle gangbare verfsystemen.

TREL Systems

Assortiment en verkrijgbaarheid
TREL Systems biedt drie type systemen: TREL KS voor nissen, TREL RS voor kasten en TREL WS voor wandopeningen en wand beëindigingen. Het standaard assortiment van TREL KS nissen bestaat uit elementen van 200 mm tot en met 2600 mm, in zowel hoogte als breedte. De standaard dieptes zijn 180 mm en 350 mm. De verkrijgbaarheid van TREL Systems geschiedt via een dealernetwerk.

De website www.trelsystems.nl bevat meer informatie waaronder dealeradressen.

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl