Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 maart 2014

Start bouw MyOwnHome Lansingerland

Op donderdag 6 maart 2014 geven de wethouders R. Braak en T.H.D. de Weger in bijzijn van kopers, omwonenden en overige betrokkenen het officiële startsein voor de bouw van 12 MyOwnHome starterswoningen aan de Oranjestraat en Julianastraat in Berkel en Rodenrijs.

De starterswoningen worden gerealiseerd in de Oranjestraat en Julianastraat, een locatie dichtbij het oude centrum van Berkel en Rodenrijs. Voorzieningen als supermarkt, winkels, horeca en sportvoorzieningen zijn dicht in de buurt. De stijl en architectuur van de nieuw starterswoningen sluiten aan op de bestaande jaren-50 bebouwing. Het materiaalgebruik is traditioneel en refereert aan de kleinschalige dorpse karakteristiek van de omgeving. De verkoop verliep succesvol; alle woningen waren binnen één week verkocht!

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en een ontwerp van Ruud Beeuwkes Architectuur. De woningen worden gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een werkmaatschappij van VolkerWessels. Door een efficiënte bouwmethode (door toepassing van BIM) en samenwerking met vaste ketenpartners (LEAN) worden de woningen al rondom de bouwvak opgeleverd.

meer info: myownhome

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl