Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 april 2014

HVAC Nederland breidt assortiment luchtontvochtigers uit

HVAC Nederland levert een uitgebreid assortiment aan luchtontvochtigers, dit assortiment is sinds kort vernieuwd en verbeterd. Er zijn vanaf heden meerdere types leverbaar en gericht op specifieke segmenten, onder andere kantoren, archieven, zwembaden, koel- en vrieshuizen etc.

De standaardtypes luchtontvochtigers zijn momenteel onderverdeeld in twee types, namelijk: de comfort en de professionele luchtontvochtigers. De comfort ontvochtigers zijn compacte en verrijdbare types die met name geschikt zijn voor thuis, kantoor en klein archief. De professionele types van HVAC Nederland zijn eveneens compact en verrijdbaar maar meer geschikt voor kantoor, kelder, groot archief, opslag en de bouwsector.

De wandmontage ontvochtigers van HVAC Nederland zijn door hun compacte bouwvorm eenvoudig aan de wand of muur te monteren. Daarnaast zijn er luchtontvochtigers leverbaar die speciaal bedoeld zijn voor zwembaden, whirlpools en sauna ruimtes. Deze units kunnen op de vloer of aan de wand worden gemonteerd.

HVAC Nederland heeft voor vries- en koelhuizen het adsorptieluchtgordijn systeem AdsorpAir ontwikkeld dat ijs- en rijpvorming tegen gaat en zelfs laat verdwijnen. Het systeem ontvochtigt de vriescel en schermt de warme en vochtige luchtstroom af die via de deuropeningen naar binnen dringt.

De adsorptiedrogers van HVAC zijn geschikt voor elk soort luchtdroging en speciaal voor luchtontvochtiging bij zeer lage temperaturen. Voor veel klimaatproblemen is de adsorptiedroger de ideale oplossing. Naast standaard units levert HVAC systemen op maat gemaakt.

Voor meer informatie: www.hvac.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl