Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

15 april 2014

Tijdelijk data loggen met de MSR255?

De MSR255 is een autonome data logger voor vele parameters. Uitermate geschikt voor analyse van problemen waarbij een voor een bepaalde periode data moet worden gelogd. De MSR 255 kan op een DIN-rail worden gemonteerd.

 

5 sensoren, 4 analoge ingangen
De gebruiker bepaalt de meettaken en daarmee de inrichting van de MSR255: keuze uit temperatuur, vochtigheid, luchtdruk en lichtsensoren (inwendig of uitwendig in het geval van een kabel) en een sensor voor versnelling in alle drie de coördinaatassen. De versnellingswaarden kunnen worden gemeten bij 3200 Hz en opgenomen door een digitaal filter met 50 Hz. De logger is dus zeer geschikt voor het meten van schokken. Het is ook mogelijk de spanningssignalen van de vier kanalen of andere externe analoge sensoren op te nemen. De analoge ingangen zijn voorzien van een alarm uitgang, schakelende voeding en input voor het starten en stoppen van gegevensregistratie.

De robuuste LCD datalogger heeft een opslagcapaciteit van meer dan 2.000.000 lezingen. Dankzij de krachtige lithium-polymeer batterij is de MSR255 ook ideaal voor lange termijn opnames. Het eenvoudig leesbare LCD-display met achtergrondverlichting heeft vier individueel configureerbare weergaven. Alle gegevens van de autonome universele logger kunnen snel via de USB-interface worden overgezet naar een pc of laptop.

Meer informatie? Kijk op www.tservice.nl

of stuur een mail naar info@tservice.nl.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl