Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

25 april 2014

Albo Deuren levert voor Marsica

Eclisse Schuifdeur Systeem
Door jarenlange ervaring, luisteren naar de markt en denken in oplossingen heeft Albo Deuren het Eclisse Schuifdeur Systeem van Marsica opgenomen in haar voorraad assortiment. Dit uitgebreide programma schuifsystemen biedt een ruimtebesparende, minimalistische en bijzonder esthetische oplossing voor enkele deuren, dubbele deuren, telescopische deuren, half schuif/ half draaideuren en zelfs ronde deuren. Bovendien zijn alle mogelijke types deuren te verwerken in een Eclisse Schuifdeur Systeem. De afwerking kan afgestemd worden op elk willekeurig interieur door middel van architraven van hout of zelfs van RVS.

Ruimtewinner en kostenbesparend
Kiezen voor een Eclisse Schuifdeur Systeem betekent kiezen voor kwaliteit en een directe kostenbesparing. Het schuifsysteem is eenvoudig te monteren, onderhoudsvrij en zelfs later te voorzien van allerlei opties zoals motoriseren. Hiermee zijn ze een aanwinst in elk type woning. Vergeleken met scharnierende deuren bieden schuivende deuren voordelen in elke leefruimte. In een gemiddelde woning, voorzien van Eclisse schuifsystemen, zal circa 8% meer nuttige extra ruimte worden verkregen. Deze winst geven extra mogelijkheden qua inrichting van een woning.

12 jaar garantie
Door de vele mogelijkheden die Eclisse Schuifdeur Systemen bieden kan een brede markt worden bedient. Dit maakt het concept bijzonder geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van bijvoorbeeld woningen, zorginstellingen, scholen, kantoren. Door een flexibel samengesteld assortiment kan gekozen worden om het vaste gedeelte mee te stuccen met de rest van de wanden of voor een aftimmering met bijvoorbeeld gips Een bijzonder esthetisch effect wordt bereikt door een lijstloos schuifsysteem die volledig in de wand schuift en totaal verdwijnt. Afgewerkt met een zelfsluitend soft-close systeem kiest u voor 12 jaar gegarandeerd esthetisch en functioneel gemak.

Kwaliteit
Vakmanschap, flexibiliteit, duurzaamheid en kwaliteit kenmerken Albo Deuren. Erkende keurmerken als ISO-9001, KOMO, FSC en PEFC onderstrepen dit principe. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken, met als uitgangspunt een jarenlange ambachtelijke kennis.

Albo Deuren

Albo Deuren is een totaal leverancier in binnen- en buitendeuren en onderscheidt zich op de markt vanwege haar kwaliteit, grote voorraad en productiemogelijkheden van binnen- en buitendeuren in alle stijlen, tot brandwerende deuren en speciale deuren voor de utiliteitsbouw. Albo Deuren heeft productie locaties in Albergen, Duitsland en Roemenië, alwaar deuren in de meest uiteenlopende modellen gemaakt worden. De distributie wordt verzorgd vanuit Albergen waar de meeste modellen op voorraad worden gehouden. Albo Deuren bedient de professionele markt volledig en biedt tevens een breed servicepakket aan als ondersteuning. Van advies bij het ontwerp tot ondersteuning in de uitvoering en montage van de deuren.

Kijk op www.albodeuren.nl voor de gehele collectie Albo deuren.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl