Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

1 juni 2014

Start verkoop Kop in de Wind Amsterdam

VolkerWessels Vastgoed is gestart met de verkoop van Kop in de Wind op Zeeburgereiland in Amsterdam.

Het project Kop in de Wind betreft een kleinschalig project van een appartementengebouw van vijf woonlagen met daarin 27 appartementen.

Volgens VolkerWessels valt het gebouw op door een transparante look mede als gevolg van stoere uitkragende balkons. Het gebouw met een lift heeft op de begane grond bergingen en biedt voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen kunnen door de bewoners gekocht worden. Kenmerkend is tevens dat ieder appartement een buitenruimte heeft in de vorm van een balkon of een terras.

Vrijheid troef
De gevelvullende raampartijen dragen bij de woonbeleving en bieden tevens een maximale indelingsvrijheid. Zo kunnen de bewoners in grote mate zelf bepalen hoe ze willen wonen. De appartementen zijn circa 10 meter diep en circa 8 meter breed. De prijzen van de appartementen liggen tussen de €164.500 tot €179.500 v.o.n. op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Locatie
Kop in de Wind wordt ontwikkeld op het Zeeburgereiland. Een stedelijke lokatie binnen de ring van Amsterdam, gelegen tussen het centrum van Amsterdam en IJburg. Met het openbaar vervoer zijn deze centra zeer goed bereikbaar. De tram heeft "voor de deur" een halte en met de auto is het ook via de ring A10 snel bereikbaar.

Toekomstvaste plannen
De plannen voor Zeeburgereiland zijn veelbelovend. Voor de huidige silo’s zijn passende functies bedacht, zoals een klim- en avonturencentrum, maar ook faciliteiten zoals restaurants. In het hart van deze nieuwe wijk zijn sportvelden geprojecteerd. Het Amsterdamse eiland is daarmee volop in ontwikkeling. In de nabije toekomst is Zeeburgereiland 'self-supporting' met zijn eigen voorzieningen.

Informatie
Zie www.kopindewindamsterdam.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl