Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

2 juni 2014

Decoratieve gevelplaten van SVK

De SVK gevelplaten in vezelcement zijn een inspiratie voor iedere architect, aannemer en bouwheer. Deze uiterst kwalitatieve vezelcement gevelbekledingsplaten creëren immers ongekende variatie- en combinatiemogelijkheden. Dankzij het ruime kleurenpalet, de vele vormen en afmetingen passen ze in elk ontwerp. Omdat ze vervaardigd zijn uit een tijdloos en natuurlijk materiaal hebben ze bovendien een uitgesproken duurzaam karakter. Ontdek hier het volledige assortiment gevelplaten.

Ornimat
Ornimat, de decoratieve gevelplaat voor maximale creativiteit, combineert esthetiek en kwaliteit in een tijdloos en duurzaam product. Deze vezelcement gevelplaten met gekleurde randen worden steeds verzaagd op maat en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.

Decoboard
Decoboard, de gevelplaat voor een trendy en duurzame look, beantwoordt aan de hoogste kwaliteitseisen. Een snelle levering van de vier voorraadkleuren is steeds gegarandeerd.

Puro Plus
Puro Plus, de gevelplaat voor wie houdt van een puur natuurlijke look, is een natuurgrijze, onbehandelde vezelcement plaat. Onder invloed van wisselende weersomstandigheden creëren deze gevelplaten een typisch, natuurlijk kleurenspel van grijsschakeringen.

Colormat
Colormat, de door-en-door gekleurde gevelplaat, geeft de gevel een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Deze gevelplaten zijn verkrijgbaar in twee standaardformaten en 12 verschillende kleuren. Keuze genoeg dus, ongeacht de stijl waarin u wilt bouwen.

Meer informatie: SVK
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl