Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 jun i 2014

Makita 40 jaar actief in Nederland

Makita viert feest. Het is dit jaar precies 40 jaar geleden dat de gereedschappenleverancier zich vestigde in Nederland. Makita viert dit jubileum met verschillende aantrekkelijke acties voor de gebruikers. In de afgelopen 40 jaar heeft Makita veel geïnvesteerd in innovatie, waardoor het gereedschap steeds beter, sterker, sneller en veiliger is geworden. Voor een compleet overzicht van het actuele machine assortiment heeft Makita onlangs de nieuwe catalogus voor 2014-2015 uitgegeven.


De vormgeving van de nieuwe catalogus is volledig aangepast aan de nieuwe huisstijl 'één met Makita', die eind vorig jaar gelanceerd is. Daarnaast heeft Makita een aantal verbeteringen doorgevoerd, die de overzichtelijkheid en vindbaarheid van de machines ten goede komt.

Makita introduceert in deze machinecatalogus voor het eerst het principe 'hoofdmodel'. Dat hoofdmodel wordt uitvoerig beschreven aan de hand van de gebruikersvoordelen. De verschillende uitvoeringen waarin de machine verkrijgbaar is, staan er apart bij vermeld. Makita neemt de gebruiker zo bij de hand om uit het grote aanbod van machines en modelnummers het juiste gereedschap te selecteren. De handzame A5-catalogus bevat daarnaast duidelijke afbeeldingen van de machines, afgewisseld met praktijkfoto's en tips van Ike Vogels.

De catalogus kan gratis aangevraagd worden via (040) 206 40 64 en is daarnaast ook te downloaden via de website www.makita.nl/catalogus2014.

Jubileumacties
Makita viert het 40-jarig jubileum het hele jaar met verschillende jubileumacties en ieder kwartaal staat in het teken van een bijzondere campagne. Tot en met eind juni loopt nog de € 40 jubileum cashback actie, waarbij gebruikers een bedrag van € 40 terugkrijgen op hun nieuwste aankoop. Kijk voor meer informatie over de actuele actie op www.makita.nl/aanbieding.

Over Makita

Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Precies 40 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Kijk voor meer informatie op www.makita.nl.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl