Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 juni 2014

HANSAFORSENSES; Stijlvol doucheplezier met een goed geweten

HANSA introduceert HANSAFORSENSES; een bijzonder douchesysteem dat design en douchecomfort combineert met een laag water- en energieverbruik. HANSAFORSENSES is onderdeel van het nieuwe assortiment HANSASENSeTION mengkranen.

 

HANSAFORSENSES maakt van de dagelijkse douche een wellnessbelevenis. Het douchesysteem biedt een royale hydra hoofddouche met een diameter van 238 millimeter en een handdouche met massagefunctie. De hydra hoofddouche biedt het genot van een extra brede douchestraal, zacht als een lentebui.

Innovatief water besparen
Een bijzonder kenmerk van het douchesysteem is de combinatie van groot douchecomfort met een laag waterverbruik. HANSAFORSENSES overtuigt door een innovatieve waterbesparende functie die door de eenvoudige bediening ook voor meer doucheplezier zorgt. De slimme Tiptronik-knop geeft met gekleurde lichtring rondom de bedieningsknop een ideale douchetijd aan; groen staat voor milieubewust, rood voor een hoog verbruik. Deze knop werkt tegelijk als regelaar voor de waterhoeveelheid. Met een druk op de knop wordt de stroom van het douchewater gestart voor een periode van 4 minuten, waarna de kraan automatisch afsluit. Dankzij deze functie wordt een verantwoord watergebruik gestimuleerd. De douche kan gedurende deze vier minuten op elk gewenst moment worden gestopt. Ook kan ervoor worden gekozen de douchetijd te verlengen.

Veiligheid
De thermostaat van het douchesysteem regelt de watertemperatuur en biedt - dankzij de veiligheidsblokkering bij 38°C en de THERMO COOL functie - bescherming tegen verbranden. Het oppervlak van de thermostaat blijft altijd koel aanvoelen. De veiligheidsknop beschermt zelfs de allerkleinsten tegen een te hete waterstroom. Met de geïntegreerde omstelling kan comfortabel tussen hoofddouche en handdouche worden omgeschakeld.

Thermostaat met een plus
Het design van de thermostaat, uitgevoerd in hoogglanzend wit met het uiterlijk van glas, past bij een eigentijdse stijl in de badkamer en zorgt voor een bijzonder accent. Dankzij de in de thermostaat geïntegreerde houder, zijn shampoo en andere badspullen altijd binnen handbereik. De bodemplaat van de geïntegreerde houder is uitneembaar voor eenvoudige reiniging.

HANSASENSeTION
HANSAFORSENSES is onderdeel van de nieuwe HANSASENSeTION mengkranen. Deze maken lichaamsverzorging eenvoudiger, zorgen voor meer hygiëne en overtuigen door hun hoogwaardige materialen en laag water- en energieverbruik. De naam van deze nieuwe mengkranenserie zegt het al: ‘SENS’ staat voor zinvolle functionaliteit en sensuele beleving. De ‘e’ van ‘SENSeTION’ verwijst naar bijzondere elektronische functies voor een innovatieve bediening met meerwaarde op het gebied van comfort, hygiëne en besparing.

Over HANSA
HANSA Metallwerke AG is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor bad- en keukenmengkranen. Het assortiment van de in Stuttgart gevestigde onderneming strekt zich uit van de klassieke kranen tot bekroonde designkranen voor de exclusieve badkamer, die allemaal volgens de filosofie van HANSA “experience water” op de markt worden gebracht.

HANSA heeft momenteel wereldwijd zo'n 600 medewerkers en is met dochtermaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen aanwezig. De onderneming behoort tot de top 3 van mengkranenproducenten in Duitsland en Oostenrijk. HANSA vormt samen met de Finse mengkranenproducent Oras, marktleider in Noord-Europa, de Oras Group.

meer info: www.hansa.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl