Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

24 juni 2014

Nieuwe naam voor Harsco Infrastructure

Harsco Infrastructure gaat verder onder de naam Brand Energy & Infrastructure Services. Deze naamswijziging is onlangs bekendgemaakt en vloeit voort uit de overname in november vorig jaar door Brand Energy & Infrastructure Services. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in specialistische diensten voor de energie-, infrastructurele- en industriële sector.


Brand Energy & Infrastructure Services is in Nederland marktleider in offshore services.

“Met deze nieuwe naam kunnen wij onszelf presenteren als een volwaardige dochteronderneming van Brand Energy & Infrastructure Services”, aldus Peter van den Bent, Regional Managing Director Benelux. "In de Benelux is BRAND een toonaangevende dienstverlener voor zowel onderhoudswerkzaamheden als nieuwbouwprojecten. Onze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de petrochemie, offshore, staalindustrie, maritieme sector, energievoorziening, voedingsindustrie, farmaceutische industrie, utiliteitsbouw en infrastructurele markt." In Nederland en België werken 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen en meerdere projectlocaties. Het hoofdkantoor van de Benelux-organisatie is gevestigd in Vlaardingen.

Kijk voor meer informatie op www.beis.com/nl.

Over Brand Energy & Infrastructure Services
De wereldwijde BRAND organisatie levert onder meer werkplekken op hoogte, verzorgt preventief corrosieonderhoud, coaten, (brandwerend) isoleren, fireproofing, mechanical services, ondersteuningen, bekistingen en aanvullende specialistische diensten. Het bedrijf levert deze services voornamelijk aan gerenommeerde bedrijven in vijf belangrijke marktsegmenten: Downstream (raffinage), Upstream (offshore en onshore), Midstream (opslag en transport), Energie, Industrie en Infrastructuur. De integratie van Harsco Infrastructure in de BRAND organisatie resulteert in een internationaal sterke dienstverlener voor industrie en bouw, met een jaaromzet van circa 3 miljard dollar. Het bedrijf heeft meer dan 300 vestigingen in ruim 30 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in Kennesaw, Georgia, USA.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl