Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

19 januari 2015

Kennisleveranciers bundelen krachten op BouwBeurs 2015

Tijdens de komende BouwBeurs van 9 tot en met 13 februari bundelen zes vooraanstaande kennisleveranciers in de bouw hun expertise in één gezamenlijk podium: De Kennisfabrique. Op deze interactieve stand kan de BouwBeurs-bezoeker een scala aan presentaties bijwonen over de belangrijkste trends en ontwikkelingen van nu én de komende jaren. Het doel hiervan is vakmensen te inspireren, te informeren en ze handvatten te geven waarmee ze het maximale halen uit de kansen die de sector biedt.

De Kennis Fabrique

 

De Kennisfabrique is een initiatief van 6 van de grootste kennisbedrijven in de bouwsector: stichting STABU, BouwKennis, USP, NEN, S@les in de Bouw en ETIM.

Voor de Nederlandse economie springen steeds meer seinen op groen. En hoewel het herstel in de bouwsector van ver komt en lang zal duren, ontstaan er steeds meer kansen voor bedrijven in de sector. Om deze te benutten zullen zij wel slimmer moeten samenwerken, effectiever gebruik moeten maken van (technologische) innovaties en optimaal moeten inspelen op veranderingen in de regelgeving en de trends van nu en morgen. De juiste kennis van zaken wordt nóg belangrijker. Dankzij deze unieke samenwerking is het mogelijk gemaakt om deze juiste kennis aan te bieden.

Dagelijks meerdere presentaties
Tijdens de BouwBeurs worden op de ruim opgezette stand dagelijks meerdere presentaties gegeven over relevante onderwerpen voor bouwprofessionals. De Kennisfabrique is hiermee dé plek om kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Enkele onderwerpen die tijdens de BouwBeurs aan bod komen zijn:

  • de nieuwe specificatiestandaard in de bouw:
  • STABU Bouwbreed,
  • energieprestatie van gebouwen,
  • bouwproductie en prognoseverwachtingen,
  • geld verdienen met marketing,
  • CE-markering voor bouwproducten,
  • artikelclassificatie en
  • communicatiestandaards.

Aanmelden
De Kennisfabrique staat in hal 9 standnummer 09BV A036 en is voor bezoekers van de BouwBeurs gratis en zonder voorinschrijving te bezoeken. Toegang tot de BouwBeurs 2015 is na registratie eveneens gratis. Klik hier om uw gratis toegangsbewijs aan te vragen.

Meer informatie over de partners van de Kennisfabrique en de verschillende sprekers en presentaties is te bekijken via www.dekennisfabrique.nl.

BouwBeurs 2015: de grootste ontmoetingsplaats
De BouwBeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw in Nederland. Met Live demonstraties, nieuwe producten en volop entertainment. De boodschap die dit jaar uitgedragen wordt is ‘Het wordt weer leuk in de bouw!’. Want de BouwBeurs staat bol van vernieuwing, vakmanschap en gedrevenheid.

Week van de Bouw
De BouwBeurs vindt plaats tijdens de Week van de Bouw. Vijf dagen lang komt alles en iedereen in de bouw, vastgoed en infrastructuur samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van de vakbeurzen BouwBeurs, GEVEL, Renovatie & Transformatie en Material Xperience, debatten, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen.

Meer informatie over de BouwBeurs 2015 vindt u op www.bouwbeurs.nl.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl