Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

30 januari 2015

Optimale luchtverdeling met gepatenteerde verdringingsroosters

HVAC Nederland heeft een vernieuwde serie verdringingsroosters, genaamd de X-serie. Deze nieuwe serie bevat verbeterde nozzles met een gepatenteerde technologie. Met deze technologie kunnen er grote luchthoeveelheden gelijkmatig verspreid worden zonder enig risico op tocht.

Verdringingsroosters

De X-serie verdringingsroosters zorgen voor een verbetering van het binnenklimaat en zijn geschikt voor het inblazen met lagere temperaturen dan traditionele systemen. Doordat de lucht wordt gemixt door de X-serie nozzle kan er lagere temperatuur toevoerlucht gebruikt worden. Het systeem kan presteren met een hogere bezettingsgraad en maakt een hogere ventilatievoud mogelijk.

De unieke X-nozzles achter de verdeelplaat van de roosters zorgen voor een constante luchtverdeling over de hele ruimte, wat zorgt voor een hoog comfort bij een laag geluidsniveau en zonder tocht. De uitblaasrichting is na installatie altijd nog te veranderen. Dit zorgt voor een prettig klimaat in de leefzone.

Er zijn diverse modellen beschikbaar voor montage in of tegen het plafond, de wand of de vloer. Verder kan er nog gekozen worden voor vrijstaande verdringingsroosters. Er zijn ook types leverbaar speciaal voor industrieel gebruik. Deze verdringingsroosters zijn ontworpen voor hoge luchtvolumes en hebben een versterkt frame. De verdringingsroosters worden veelvuldig toegepast in theaters, laboratoria, horecagelegenheden, luchthavens, schietbanen en in de industrie.

De standaardafwerking van de verdringingsroosters is wit (RAL9010), maar zij zijn in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Er kan bij alle types gekozen worden voor een high-end uitvoering. De high-end uitvoering is fijner afgewerkt zonder zichtbare naden en schroefverbindingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
HVAC Nederland
Postbus 2
1970 AA IJmuiden
Telefoon: 0031 255 52 24 20
E-mail: info@hvac.nl
Internet: http://www.hvac.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl