Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

25 maart 2015

Walraven neemt deel aan economische handelsmissie China

Walraven neemt officieel deel aan de multisectorale economische handelsmissie die plaatsvindt van 23 t/m 27 maart 2015 in China. De reis gaat naar Shanghai en minister-president Mark Rutte en staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Wilma Mansveld, zijn ook daarbij aanwezig.

Walraven is sinds 2012 actief met een verkoopvestiging in China. Vanuit de vestiging In Shanghai verzorgt het team de volledige engineering en support voor toonaangevende projecten. Momenteel werkt het team aan het Shanghai Disney Resort.

Shanghai is met 24,2 miljoen inwoners de grootste en rijkste stad in China. Al bedraagt het grondgebied slechts 0,06% van China, het vormt de drukste haven met een volume van 17,8% aan vrachtcontainers van het totale volume en 20% van de Chinese import- en exportwaarde.

De financiële sector was met 13,7% groei de grootste stijger en vormde een boost voor de economie van de stad die in 2020 het economische, financiële, handels- en scheepvaartcentrum van de wereld wil zijn.

Het doel van deze missie is onder meer de bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking. De missie biedt de gelegenheid om in contact te komen met potentiële Chinese (zaken)partners en geeft een goed beeld van de mogelijkheden die China te bieden heeft.

De missie staat in het teken van economische diplomatie. Tijdens de ontmoetingen die de officiële delegatie heeft met de Chinese overheden, zal de Nederlandse kennis en kunde gepresenteerd worden.

Kijk voor meer informatie over Walraven en de huidige projecten op www.walraven.com.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl