Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

17 februari 2016

v.d. Bosch Beton winnaar 2016 in Betontechniekbranche

v.d. Bosch Beton b.v. is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Betontechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘v.d. Bosch Beton b.v. geldt als een van de leidende bedrijven op betontechniekgebied en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak en een scherp oog voor duurzaamheid en andere ontwikkelingen in de markt, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Van de Bosch Beton b.v. is gespecialiseerd in de fabricage en levering van hoogwaardige betonbestratings-producten voor de professionele wegenbouw zoals betonstraatstenen, betontegels, opsluitbanden, trottoirbanden en grasbeton. De onderneming is sinds haar oprichting in 1914 uitgegroeid tot een moderne, gestroomlijnde organisatie met fabrieken in Almelo en Vriezenveen en het hoofdkantoor in Almelo. De basis voor het uitgebreide productenpakket wordt gevormd door optimale kwaliteitsbewaking, voortdurende innovatie en een scherp oog voor duurzaamheid en de ontwikkelingen in de markt. Dit resulteert in hoogwaardige en vaak vernieuwende producten. v.d. Bosch Beton b.v. levert ook op locatie. Dagelijks rijden er ca. dertig van haar vrachtwagens door heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in v.d. Bosch Beton b.v. een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij v.d. Bosch Beton b.v., want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten.

Een goed voorbeeld van de innovatiekracht van het bedrijf zijn de reflecterende trottoirbanden, Lumencolor Line, die nieuwe normen stellen op het gebied van reflectiewaarden. Nieuw en uniek is ook het cementloze beton, Reduton, dat leidt tot tal van afzetmogelijkheden. Groot voordeel hier is de reductie van CO2 met circa 85%. Op dit moment worden de eerste producten in proefprojecten getest. Verdere toepassingen zijn in ontwikkeling.

Onderscheidende producten

v.d. Bosch Beton heeft vanaf de oprichting in 1914 als familiebedrijf een sterke positie opgebouwd in de markt. Aanvankelijk regionaal, maar intussen is zij uitgegroeid tot een landelijke speler met onderscheidende producten en mooie opdrachtgevers. ‘De kracht van de onderneming, zeker op dit moment, is het jonge en moderne management in combinatie met de traditionele waarden van het familiebedrijf. Betrokkenheid, inzet en beleving. Altijd klaarstaan voor elkaar. Een sterke band onderling maakt de organisatie flexibel en wendbaar. Gelukkige medewerkers met een goede thuissituatie zorgen voor een goede werksfeer en een goed contact met de klanten. Daar wordt goed op gelet!’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

In alle fasen van de opdracht gaat veel aandacht uit naar klantencontact. Continu op de hoogte blijven van de projectontwikkelingen is van belang voor de interne planning. Optimale bezetting van het machinepark en een zo laag mogelijke voorraadvorming zijn essentieel voor de financiële resultaten. Succes wordt behaald door kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, uitstekende service, betrokkenheid tijdens alle fasen. ‘Gedrevenheid, passie, innovatie, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van v.d. Bosch Beton b.v. een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.vdboschbeton.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 15:55 uur.

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl