Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 april 2018

DOV-project " Virtuele Boring" genomineerd
voor Geospatial Awards 2018

Op 24 april 2018 organiseren Agoria en het NGI voor de derde maal BeGeo. Naar jaarlijkse gewoonte reiken AM/FM-GIS BELUX vzw en FLAGIS vzw de GeoSpatial Awards uit, in samenwerking met BeGeo.

Een DOV-realisatie is genomineerd voor de award voor het Beste Overheidsproject: het beste professionele project waarvan het initiatief ligt binnen de overheid. Katrien De Nil, thematisch expert geologie bij DOV, zal op BeGeo het volgende project verdedigen: "Verken de Vlaamse ondergrond met de Virtuele Boring". Jullie konden in onze vorige nieuwbrieven reeds de aankondiging van de virtuele boring lezen. Met deze tool krijg je eenvoudig een inzicht in de (hydro)geologische ondergrond op een willekeurige locatie in Vlaanderen.

Er worden in totaal 4 awards uitgereikt: beste eindwerk, beste bedrijfsproject, beste overheidsproject en de publieksprijs.BeGeo is hét nationaal congres met beurs rond geo-informatie waar zowel de overheid, de privésector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. BeGeo is de ideale plek om met collega's en experten van gedachten te wisselen over de nieuwste trends in de geo-wereld. Dit evenement vindt plaats in het Square Brussels Meeting Centre, in het centrum van Brussel. Er wordt een opkomst van ongeveer 1.200 deelnemers en 50 exposanten op de beurs verwacht.

Het programma vind je hier.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl