Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

8 juni 2018

Betonplex verkrijgbaar op de onlinemarkt

Betonplex is al de jarenlang een begrip in de bouwwereld. Door de gladde afwerking, het harde materiaal, de fenolharscoating en de epoxylaag is de plaat zeer geschikt voor het storten van beton. Betonplex wordt gebruikt voor het maken van bekistingen. Deze bekisting wordt weer gebruikt voor het storten van beton. Het plaatmateriaal is niet alleen geschikt voor bekisting! Ook is de plaatsoort te gebruiken voor aanhangwagens, paardentrailers, dierenhokken, bedrijfswagen inbouw, interieurwerk en nog veel meer.

Betonplex soorten

Online is betontriplex in diverse soorten en afmetingen verkrijgbaar. De meest bekende en ook veel gebruikte betonplex soort is de berken variant. Deze variant heeft een prachtige opbouw in fineren en is afgewerkt met een strakke fenolharscoating en epoxylaag. Door de fijne opbouw van de berken platen, is de plaat ook geschikt voor interieurwerk. Denk hierbij dan vooral aan meubelen. De berken variant is Bij DeHoutgroothandel verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Afmetingen die je bij de reguliere houthandel niet zult terugvinden. Diktes zijn in de volgende opties: 4, 6.5, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30 en 40mm! Ook zijn er afwijkende afmetingen bij de groothandel verkrijgbaar. De verkrijgbare afmetingen staan hieronder opgesomd.

Let op: deze afmetingen zijn slechts te verkrijgen bij een klein aantal houthandelaren waaronder DeHoutgroothandel.

125 x 250 cm
125 x 275 cm
153 x 305 cm
215 x 385 cm
215 x 400 cm
1230 x 270 cm (!!)

Een zeer uitzonderlijke maat is de 12,3meter lange betonplex plaat. Deze platen zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar en worden met grote vrachtwagens geleverd.

Overige betonplex soorten

Naast de berken variant zijn er online nog veel meer soorten verkrijgbaar. In totaal zijn er zo’n 4 soorten verkrijgbaar: Berken, populieren, hardhout en grenen. Elke soort heeft zo zijn eigenschappen. De meest gevarieerdere soort is nog steeds de berken variant. Deze plaat is niet alleen verkrijgbaar in de standaard gladde bruine kleur verkrijgbaar, maar ook in Rood, groen, zwart en wit. Ook is de plaat is verschillende motieven verkrijgbaar: Glad, geweven of honingraat. Bij de plaatselijke houthandels zul je zo’n groot gevarieerd assortiment niet aantreffen! Betonplex online kopen?

Neem eens een kijkje op DeHoutgroothandel.nl

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl