met bouwweb vind je meer!


 

6 februari 2019

Viega op ISH 2019: hal 4.0, stand A44 / B44 / B46

Viega innovaties voor sneller, veiliger en economischer installeren

Tijdens de internationale vakbeurs ISH, die van 11 t/m 15 maart 2019 wordt gehouden in Frankfurt am Main, toont systeemleverancier Viega tal van nieuwe systemen en producten op het gebied van voorwand-, installatie- en afvoertechniek. Daarnaast presenteert het bedrijf haar uitgebreide deskundigheid voor behoud van drinkwaterkwaliteit. Met de innovaties beoogt Viega het installatiewerk en de -methoden zowel in technische als commerciële zin te optimaliseren. De noviteiten worden getoond op de Viega stand in hal 4.0 (standnummer A44/B44/B46).


"Met de nieuwe ontwikkelingen wordt het installeren op locatie niet alleen sneller maar ook veiliger en economischer", aldus Carl-Jan Jongen, directeur Viega Nederland. "Daar profiteren professionals, gebouweigenaren én gebruikers van.  De ISH is daarbij voor ons de beurs waar we als één van de marktleiders op het gebied van installatietechniek de verbeteringen van ons gehele portfolio presenteren."

Eén van de aandachtsgebieden op de Viega stand is voorwandtechniek. Daarnaast worden noviteiten getoond voor het snel en veilig installeren van leidingsystemen en nieuwe productoplossingen voor afvoertechniek voor inloopdouches.
Verder wordt voor het eerst een nieuw concept gepresenteerd voor het behoud van drinkwaterkwaliteit; Viega verwacht hiervoor veel internationale belangstelling. Met de nieuwe oplossing worden drinkwaterinstallaties geanalyseerd op basis van de meest recente wetenschappelijke en onderzoeksbevindingen, inclusief energie-gerelateerde criteria. Daarmee wordt niet alleen het behoud van de drinkwaterkwaliteit gegarandeerd, maar kan ook de energie-efficiëntie van grootschalige drinkwaterinstallaties worden verbeterd.

Veilige en rendabele installaties
Met meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd en een productassortiment dat meer dan 17.000 producten omvat, is Viega een gerenommeerde voorloper met innovaties voor de verwarmings-, sanitair- en klimaatindustrie. Die positie zal worden benadrukt tijdens de internationale vakbeurs ISH. Adviseurs, vaklieden en groothandels profiteren gezamenlijk van de praktische toepasbaarheid van de producten en systemen én de bijbehorende service die tijdens de beurs worden getoond.


 
Rondom de werkbank op de Viega stand is het altijd druk. Ook dit jaar kunnen bezoekers hier weer kennismaken én ervaring opdoen met de nieuwste ontwikkelingen van de systeemproducent, waaronder leidingsystemen. (Foto: Viega)

Over Viega:
Met wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers behoort de Viega Groep tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Vanuit negen locaties wordt aan het succes van Viega gewerkt. Op vier locaties in Duitsland worden de producten vervaardigd. Speciale oplossingen voor de Noord-Amerikaanse markt worden in McPherson (VS) geproduceerd; in Wuxi (China) ligt het zwaartepunt op productie voor de Aziatische markt. Door de focus en kernactiviteiten te richten op de installatietechniek wordt een constante groei mogelijk. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, de utiliteit alsook in industriële installaties en de scheepsbouw.
De start van de familieonderneming vond plaats in 1899 te Attendorn (Duitsland). Al in de 60-er jaren werd een start gemaakt met internationalisatie. Tegenwoordig worden producten van Viega wereldwijd toegepast. De verkoop verloopt grotendeels via eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2021 bouwweb