met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

20 juli 2021

Huiskamers: Het gaat om de inhoud

In een huiskamer is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich lekker kan ontspannen. Er zijn verschillende manieren om dat te bereiken, zoals door met kleuren rekening te houden. Dat is een prima basis, maar het is wel nodig om verder te kijken, want uiteindelijk draait het in de huiskamer om de inhoud. Denk daarbij aan mooie en comfortabele meubelen met een origineel design, waar een By Boo stoel een goed voorbeeld van is. De inhoud bepaalt namelijk de uitstraling en sfeer, maar draagt tevens bij aan de comfortbeleving. Check daarom hier meer tips voor de inrichting van je huiskamer.

Bepaal hoeveel zitplaatsen er nodig zijn
Het is in de eerste plaats belangrijk dat iedereen die in huis woont in de huiskamer een zitplaats heeft. Tel daarom, voordat je zitmeubelen gaat aanschaffen, hoeveel zitplekken er nodig zijn. Daarbij is uiteraard ook rekening te houden met de komst van familie, vrienden of kennissen. Bijvoorbeeld door naast een bankstel ook hippe stoelen of trendy fauteuils aan te schaffen. Dergelijke zitmeubelen nemen beperkt ruimte in beslag en staan nog mooi ook.

Zorg voor opbergruimte
Het draait in de huiskamer om de inhoud, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat je alles in het zicht moet laten liggen. Laat je alles slingeren, van paperassen tot speelgoed van de kinderen dan geeft dat een onopgeruimde indruk. Bovendien wordt de sfeer daar onrustig van. Daarom is het ook zo handig om opbergruimte als inhoud aan de huiskamer toe te voegen. De spullen zijn dan netjes uit het zicht op te bergen en je hebt er een fraai meubel bij die een bijdrage levert aan de totale sfeerbeleving.

Salontafel voor praktisch gemak
Een salontafel is in een huiskamer als waardevolle inhoud te beschouwen. Het is een tafel die praktisch gemak biedt om onder meer drinken en hapjes op neer te zetten. Bovendien kan de afstandsbediening daar eveneens een plek op krijgen en is er alle ruimte voor woondecoratie. Er zijn allerlei soorten salontafels te onderscheiden met uiteenlopende afmetingen, in allerlei designs en in vele kleuren. Houd je van eigenzinnigheid en originaliteit? In dat geval is een By Boo salontafel vast en zeker wat voor jou. Bij het kopen van een salontafel is het overigens aan te raden om met de loopruimte in de huiskamer rekening te houden. Houd daarvoor ongeveer een afstand aan van 40 cm tussen de salontafel en de bank.

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2021 bouwweb