met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

23 februari 2023

Het verbouwen van je badkamer doe je zo!

Kan jouw badkamer wel een flinke upgrade krijgen of heb je al een badkamer verbouwing op de planning staan? Het verbouwen van je badkamer kan een flinke en tijdrovende klus zijn waar veel werk en planning bij komt kijken.  Met deze vier tips zorgen we ervoor dat je jouw badkamer in mum van tijd omtovert tot de badkamer van jouw dromen.

Kies voor mooi sanitair

Net zoals de meubels in de woonkamer belangrijk zijn voor een mooie uitstraling, begint een mooie badkamer met mooi sanitair. Op Badkamerplanet kun je het mooiste sanitair aanschaffen voor jouw droombadkamer: van douchedeuren tot aan wastafels en een bad. Kies voor sanitair dat aansluit bij jouw stijl en zorg dat alle sanitair ook mooi op elkaar overloopt. Let bij het kiezen van sanitair ook op de verschillende soorten materialen en denk na over de groottes van jouw sanitair, zodat je niet voor onvoorziene situaties komt te staan tijdens het inrichten van je badkamer. 

Een duidelijk ontwerp

Het maken van een goed en duidelijk ontwerp is essentieel voor jouw badkamer verbouwing. Zoek eerst inspiratie op het internet, en verzamel plaatjes van Pinterest om een moodboard te maken van je perfecte badkamer. Let ook op de indeling van de badkamer. Wil je wel of geen bad plaatsen? Is één wastafel voldoende of wil je er twee? Je kunt het ontwerp daarna netjes uittekenen of laten uittekenen.

Schakel hulp in van verbouwers

Een badkamer helemaal in je eentje verbouwen, kost niet alleen veel tijd, maar vergt ook veel vakmanschap. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een verbouw team in te huren om jou te helpen met de verbouwing. Het is namelijk beter om geld te investeren in vakmanschap, dan alles zelf te installeren maar na de verbouwing lekkages of andere problemen krijgen.

De juiste volgorde

Bij een badkamer verbouwing is de juiste volgorde zeer belangrijk. Stel je volgorde dus vooraf vast. Schakel eerst een elektricien in die je bedrading en verlichting aanpakt. Daarna komen de sanitaire aansluitingen om vervolgens pas de tegels te leggen en het stucwerk te laten doen. Maak naast je ontwerp dus ook een praktische planning om alles soepel te laten verlopen.

 

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb