Bouw ProductenAECInfo ProductCenter
Met een OnLine bouwdocumentatie biedt AECInfo in verschillende landen informatie aan over bouwproducten en bouwmaterialen.

Aansluitend kan op basis van de bouwdocumentatie een interactieve applicatie aan de eigen site worden toegevoegd. Door integratie met het eigen bedrijfsproces kan daarbij een grote efficiencywinst worden verkregen. BouwWeb ontwikkelt die applicaties in samenwerking met Suite 75, een gespecialiseerde software ontwikkelaar voor de bouw.

Met ProductCenter biedt Bricsnet informatie aan over bouwproducten, bouwnormen, leveranciers en informatie over diensten waar architecten, constructeurs en andere bouwprofessionals gebruik van kunnen maken.

AECInfo overbrugt hiermee de afstand tussen bouwprofessionals, fabrikanten en toeleveranciers door bouwprofessionals te voorzien van online (en op CD) toegang tot omschrijvingen en specificaties van bouwproducten. Tot voor kort werd deze informatie slechts op papier verspreid, waardoor de zoekmogelijkheden niet zo krachtig kunnen zijn als bij digitale bestanden. Professionals vinden het efficienter om te kunnen zoeken op product, trefwoord of productcategorie.

Daarnaast maakt online toegang het mogelijk om tegen geringere kosten voor fabikanten de informatie ter beschikking te stellen. Bovendien is het up-to-date houden van de informatie sneller en goedkoper.

In ProductCenter kan eveneens regionaal gezocht worden naar productinformatie.

 

 Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hostingWat Bouwweb voor u kan betekenen


Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl