met bouwweb vind je meer!


 

 

 


AECInfo ProductCenter
Met een OnLine bouwdocumentatie biedt AECInfo in verschillende landen informatie aan over bouwproducten en bouwmaterialen.

Aansluitend kan op basis van de bouwdocumentatie een interactieve applicatie aan de eigen site worden toegevoegd. Door integratie met het eigen bedrijfsproces kan daarbij een grote efficiencywinst worden verkregen. BouwWeb ontwikkelt die applicaties in samenwerking met Suite 75, een gespecialiseerde software ontwikkelaar voor de bouw.

Met ProductCenter biedt Bricsnet informatie aan over bouwproducten, bouwnormen, leveranciers en informatie over diensten waar architecten, constructeurs en andere bouwprofessionals gebruik van kunnen maken.

AECInfo overbrugt hiermee de afstand tussen bouwprofessionals, fabrikanten en toeleveranciers door bouwprofessionals te voorzien van online (en op CD) toegang tot omschrijvingen en specificaties van bouwproducten. Tot voor kort werd deze informatie slechts op papier verspreid, waardoor de zoekmogelijkheden niet zo krachtig kunnen zijn als bij digitale bestanden. Professionals vinden het efficienter om te kunnen zoeken op product, trefwoord of productcategorie.

Daarnaast maakt online toegang het mogelijk om tegen geringere kosten voor fabikanten de informatie ter beschikking te stellen. Bovendien is het up-to-date houden van de informatie sneller en goedkoper.

In ProductCenter kan eveneens regionaal gezocht worden naar productinformatie.

 

 

 

BOUWPRODUCTEN

..... en meer

 

 

..... en meer

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden

 

Bouwindex

..... en meer

 

 

 

 

 

 

Innitac -only quality has a future

 

 

Ondersteuning Bricsnet producten

 

 

 

 

 

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)

(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2022 bouwweb