Informatica voor de bouw


Site Steps ®


Een stappenplan om van Informatie tot een Web-Site te komen.

  1. Verzamelen en selecteren van de informatie die u via WWW wilt aanbieden. Deze stap kan de organisatie zelf het beste uitvoeren.
  2. Het resultaat is een overzicht dat aangeeft hoe de informatie in een WWW-structuur wordt aangeboden. Belangrijk onderdeel is het bepalen op welk trefwoord of onderwerp zinvolle doorverwijzingen plaatsvinden (hyperlinks).
  3. Goed en mooi vormgegegeven pagina's verhogen de attentiewaarde. Daartoe kan u een lay-out of huisstijl laten ontwerpen. Keuze van de lay-out, kleur, logo's, kortom alle aspecten waarmee u zich van anderen kan onderscheiden komen in deze fase aan de orde.
  4. De informatie, die al aanwezig is, moet vaak worden aangevuld met extra geschreven tekst, speciaal afgestemd op dit medium. Bijvoorbeeld aanwijzingen hoe een geinteresseerde met uw informatie moet omgaan, een inleiding en doel en opzet van de pagina's op WWW.
  5. De geselecteerde informatie moet worden omgezet naar het HTML-formaat, zodat de info met een browser op Internet te benaderen is.
  6. Na het omzetten van informatie naar HTML pagina's moeten deze nog op het Net gezet worden. Daarna moeten teksten, verwijzingen, E-mail connecties getest worden.
  7. U wilt de pagina's op een voor uw doelgroep interessante plek (site) op het Net onderbrengen. BouwWeb wordt een A-locatie op Internet genoemd. Met meer dan 1.200.000 hits per maand is BouwWeb een interessante bron van informatie voor bouw-geinteresseerden in de brede betekenis van het woord.
  8. Uw relaties, klanten en publiek moeten weten dat u nu deel uitmaakt van WWW en waar uw info te benaderen is. Voor een effectieve benadering van de doelgroep moet u beschikken over de juiste communicatie-mix.
  9. Eenmaal geplaatste pagina's moeten regelmatig kritisch worden bekeken en worden gecontroleerd op juistheid. BouwWeb heeft verstand van de branche en levert die service.
  10. Uw pagina's moeten ook periodiek worden gescreend op actualiteitswaarde en eventueel worden aangepast.

WEBWISE - Site Steps ®
On the Net since 1995

 Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hostingWat Bouwweb voor u kan betekenen


Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl